גבינה ביתית עדינה ואיכותית

בחורה עם מחשב נייד

 

 

 

 

 

גבינה

 

 

לגבינה הטעימה הזו הגעתי כי בא לי משהו ריחני וטרי משלי …

אז לקחתי  ליטר חלב  בשקית בלבד לא הקופסאות יש בהן רכיב שלא  מתאים לגבינה

הבאתי לרתיחה …הוספתי 2 כפות מיץ לימון ואפשר גם חומץ,חצי כפית מלח וזהו…

השארתי להתקרר ולהתגבש

מזגתי בזהירות לסלסילה קטנה של חצי קילוגרם. הנחתי שהמים יגירו

ואז למקרר מעל כלי שיקלוט שארית נוזלים

למחרת לאכול באותו יום…הפוך על צלחת,שמן זית מעל לחם או חלה חמאה וירקות והכיף רק התחיל

בפעם הבאה אוסיף שמנת מתוקה…

 

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.