בונז'ור, ישר מהתנור

בחורה עם מחשב נייד

גילוי נאות מספר אחד :קיבלתי את הלחמים והבגטים לטעימות
גילוי נאות מספר שתיים : לצערי לא היספקתי לצלם אותם מישום שהם ניגמרו עוד באותו הערב
גילוי נאות מספר שלוש : ממליצה מאוד!
 
כשקיבלתי את הבגטים והלחמים של בונז'ור לא יכולתי שלא להיזכר בסצאנה הכל כך יפה מהסרט "רטטוי" בו מסבירים איך יודעים שהלחם טרי…לא לפי הריח…לא לפי המגע אלה לפי השמיעה:

 
 
pic_02_01
 

בצרפת יודעים, יש צליל מיוחד שרק לחם טרי שהוא פריך מבחוץ ורך מבפנים מייצר. לחם איכותי אמיתי "מנגן" כשנוגסים בו. בונז'ור מציגה את סדרת קראסט החדשה, לחמים ובגטים איכותים הנאפים בתנור אבן, באפייה צרפתית מסורתית. האפייה בתנור אבן מייצרת מרקם חיצוני פריך ושומרת על רכות ואווריריות מבפנים.

 

סדרת לחמי הקראסט כוללת לחמים ובאגטים צרפתיים איכותיים ומיוחדים: לחם קראסט מחמצת בתוספת דגנים, לחם קראסט מחמצת 80% קמח חיטה מלא וגרעיני חמנייה, בגט מחמצת קראסט לבן, בגט מחמצת קראסט בתוספת דגנים מלאים, בגט מחמצת קראסט שיפון חמוציות ואגוזים.

 

http://www.bonjour.co.il/ 

pic_02_02
 
 
 

marina
בלוגרית דיסלקטית עם הפראות קשב וריכוז שכותבת עם שגיאות כתיב לא יודעת מתי כותבים עם "י" ומתי בלי....אבל תמיד יודעת מה להגיד :-))))