בוייקוס בולגריים בשדרוג בצל מקורמל
.קילו קמח תופח,3
בצלים ענקיים קצוצים ומוזהבים במעט שמן צמחי (לא זית) עם כפית סוכר חום ,כפית פלפל שחור ואגוז מוסקט קטן מגורר בחציו
.3 מיכלי קוטג' 5 אחוז שומן,200 גרם גבינה קשה-צהובה או קשקבל מרוסקת ,400 גרם גבינה בולגרית (כמה אחוזי שומן שרוצים פשר מעודנת)
מיכל שמנת חמוצה
,4 ביצים ,
כף גדושה אבקת מרק בצל או כפית מלח
,200 גרם חמאה רכה.
ההכנה-.
להעביר את החומרים הרכים לקערה ענקית שתכיל הכל
להוסיף את הבצל המקורמל וקמח תופח ולעבד ידנית עד לאיחוד לא יותר מדי .
עם כף להעביר למנג'טים לפי הגודל הרצוי או לתבניות מאפינס.מפזרים שומשום או גבינה צהובה מעל ואופים להזהבה . טעם גנעדן.