בוייקוס משודרגים בבצל מקורמל במנג'טים

בחורה עם מחשב נייד

בוייקוס בולגריים בשדרוג בצל מקורמל

.קילו קמח תופח,3

בצלים ענקיים קצוצים  ומוזהבים במעט שמן צמחי (לא זית) עם כפית סוכר חום ,כפית פלפל שחור ואגוז מוסקט קטן מגורר בחציו

.3 מיכלי קוטג' 5 אחוז שומן,200 גרם גבינה קשה-צהובה או קשקבל מרוסקת ,400 גרם גבינה בולגרית (כמה אחוזי שומן שרוצים פשר מעודנת)

מיכל שמנת חמוצה

,4 ביצים ,

כף גדושה אבקת מרק בצל או כפית מלח

,200 גרם חמאה  רכה.

ההכנה-.

להעביר  את החומרים הרכים לקערה ענקית שתכיל הכל

להוסיף את הבצל המקורמל וקמח תופח ולעבד ידנית עד לאיחוד לא יותר מדי .

עם כף להעביר למנג'טים לפי הגודל הרצוי או לתבניות מאפינס.מפזרים שומשום או גבינה צהובה מעל ואופים להזהבה . טעם גנעדן.

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.