הנייד מצלצל מעברו השני של הקו אורחים שמודיעים שהם עוד כמה דקות מגיעים כי הם נמצאים בסביבה, וכל מה שיש לכם בבית כקינוח אלה גלידות במקרר וקופסא של חמוציות קפואות – תמיד שיהייה ! מכירים את הסרניום ?
אז מה מכינים כדי להרשים את האורחים ?
אלסקה !
נשמע מפחיד ? ממש בקטנה
יאלה, מתחילים ?
לפני הכל מקציפים שני חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב עם צבע פנינה.
את החלמונים לא לזרוק ! ניתן להכין מהם עוגיות מדהימות לקפה כנסו לכאן
על צלחת מניחים שלושה כדורי גלידה. לי היה בטעם קוקוס, וניל צרפתי וריבת חלב.
מצפים היטב עם שקית זילוף את כדורי הגידה מכל הכיוונים
עם ברנר להשחים את הקצף. לא לדאוג ! אם ציפיתם היטב את הגלידה היא לא תימס מהחום
ומקשטים ברוטב חמוציות וכמה חמוציות שלמות
רוטב חמוציות –
בבלנדר לטחון חצי כוס סוכר עד אבקה.
להוסיף חצי אריזת חמוציות קפואות ו 1/3 וס מים ולערבל עד שיווצר רוטב.
הגלידה התקבלה לטעימה והתנסות
בתיאבון