תפוח בדבש וגם במאפינס

מתכון פשוט וקל להכנת מאפינס דבש מתוקים ושובבים

השף חיים כהן באירוע "קיטשן שואו 2018" צילום: נדיה היבא

לכבוד ראש השנה Mony's Pastry- בית מאפה ביתי ואיכותי בצפון תל אביב, מציע לנו מתכון קל ופשוט להכנת מאפינס דבש מתוקים ושובבים, לאלו מכם שרוצים לגוון את שולחן הקינוחים מעבר לעוגת הדבש המסורתית. המאפינס הבאים (והטעימים במיוחד), הם פתרון מושלם למארחים שמעוניינים לרענן ארוחה, עם מאפים מפנקים כחלק מהתפריט.

מאפינס דבש בטופינג תפוחי עץ

להלן דרך קלילה לזכור את תהליך העבודה:

חומרים:


Ready

3/4 כוס שמן + 3/4 כוס מים + 1/2 צנצנת דבש.

Steady

1/2 כוס סוכר + 2 ביצים בינוניות (M).

Cook

כוס וחצי קמח + כפית שטוחה של קינמון + חצי שקית אבקת אפיה + קמצוץ אבקת ציפורן.

אופן ההכנה:

מרתיחים את ה – Ready.

מקציפים את ה- Steady במיקסר.

מוסיפים את Cook ל – Steady בהדרגה

שופכים את Ready לתערובת שנוצרה ומערבבים.

שופכים את התערובת לתבנית מאפינס (רצוי של 9 יחידות).

פורסים פרוסות תפוח קלוף ומניחים על גבי הטופ של המאפין, (ניתן כמובן לשלב כל פרי אחר שתבחרו).

אופים בחום של 160-180 מעלות במשך 20-25 דק'.

בעזרת קיסם בודקים האם המאפינס אפויים מספיק.

כשהקיסם יוצא חזרה ואינו נדבק – המאפין מוכן!

מאפים נוספים לחג ועוד מתכונים כפוקצ'ות קישים ומיני מאפה וקינוחים מפתים, ניתן למצוא באתר Mony's Pastry או בפייסבוק.

חג שמח!

צילום:

www.monys.co.il

אוכל
מדור האוכל של סלונה. חדשות, מתכונים, ביקורות וכל מה שטעים