תפוחי אדמה צלויים – מושלמים!!

מי לא אוהב תפו"א? פחמימה מנחמת מאין כמותה. הם קריספיים, טעימים והכי חשוב מצויינים כתוספת או כמנה בפני עצמה. אני מאוהבת במתכון הזה!

תפואד

למצרכים:

1 ק"ג תפו"א קטנטנים שטופים, חצויים לשניים

1/3 כוס שמן זית

3 שיני שום קצוצות

1 כף רוזמרין יבש

1 כף מלח

1/2כף צ'ילי יבש

להכנה:

לחמם את השמן זית ולהוסיף את השום והרוזמרין. לטגן יחד עד הזהבה קלה של השום.

לסנן את השמן.

להעביר את תפו"א לקערה, לשפוך מעליהם את שמן המתובל, מלח וצ'ילי. לערבב.

להעביר לתבנית אפיה ולאפות בחום של 200 מעלות למשך שעה.

להפוך את התפו"ד תוך כדי הצלייה.

לינק לסרטון להכנת המתכון: