תחרות השפים במלון קראון פלזה

בחורה עם מחשב נייד

 

כמה ימים לפני חג פורים, התקיימה במלון קראון פלזה תל אביב זו השנה השנייה תחרות השפים היוקרתית Chef Design במטרה לשפר ולעודד את הדור הבא בתחום הקולינריה בליווי ובתמיכתם של הצוות המוביל של השפים רשת מלונות קראון פלזה ישראל.

אפשר להגיד כי  התהפכו היוצרות  כאשר זוכי עונה שניה ושלישית של מאסטר שף, אבי לוי ותום פרנץ, הפכו לשופטים מן המניין בתחרות השפים של מלון קראון פלזה. 

השופטים הנוספים בשולחן השיפוט היו הילה אלפרט שפית ועיתונאית מתחום המזון, החזאי דני רופ, רון יריב  מנכ"ל רשת מלונות קראון פלזה ישראל ודורון זילברשטיין מנכ"ל יוניליוור פודסולושיינס

כיצד נערכה התחרות?

 

בתחרות השתתפו 7 צוותים ממלונות קראון פלזה סיטי סנטר, קראון פלזה ת"א על הים, קראון פלזה חיפה והולידי אין אשקלון, קראון פלזה ירושלים, קראון פלזה ים המלח וקראון פלזה אילת. כל צוות כלל את שף המלון ו-3 אנשי צוות את המנות הכינו בזמן אמת 3 מנות גורמה כשרות: מנה ראשונה, מנה עיקרית וקינוח. חבר השופטים העניק ניקוד לצוותים לאורך כל שלבי הכנת המנות.

 

כיצד התבצע הניקוד?   

10% הכנת מתכונים

10% עבודה במטבח

10% ניקוד של שף יונילבר

20% יצירתיות

20% פרזנטציה

30% טעם

 

במסגרת התחרות הציגו שפים מכל בתי מלון של הרשת את יצירתיהם הקולינריות

 

הולידי אין אשקלון

קראון פלזה סיטי סנטר

קראון פלזה תל אביב

קראון פלזה ים המלח

קראון פלזה חיפה

קראון פלזה אילת

מגוון קינוחים

את התחרות הנחו עודד מנשה ודני גרוצק אשר ליווה את השפים במהלך הנכת המנות ובסוף התחרות הצטרפה לעודד מנשה..

צילום ששת

קראון פלזה ירושלים

במקום ראשון בתחרות זכה צוות מלון קראון פלזה ירושלים בניצוחו של השף גיל בן משה

.

צילום ששת

במקום השני זכה צוות מלון קראון פלזה תל אביב בניצוחו של השף אביעד בן שבת

במקום השלישי זכה צוות מלון קראון פלזה אילת בניצוח של השף גיא סיג

אודות קראון פלזה ישראל

 

רשת מלונות קראון פלזה ישראל, שבבעלות שווה של קבוצת אפריקה ישראל ונץ מלונות, הינה נציגה שלIHG, רשת המלונות הגדולה בעולם, הכוללת  4600 מלונות מתוכם כ- 386 מלונות קראון פלזה בעולם ו-119 מלונות בהקמה. בנוסף, ייסדה הרשת את מועדון החברים PRIORITY CLUB, הגדול והמוביל בתחוםהתיירות והאירוח,המונה כ-58 מיליון חברים.