תותים ושוקולד . זהו

    IMG_6358_800x602

אז שוב עוגת גבינה בשבועות?

לא .

אפשר להחליט שנפרדים מהתותים, שאלו ימיהם האחרונים בשווקים.

ועכשיו הם מתוקים באופן מושלם.

במחשבה שנייה, אפשר גם וגם .

למה לא? אפשר למשל :

עוגת גבינה בסקית מטורפת מסאן סבסטיאן

או העוגה היפהפיה והקלה גם היא עם תותים

עוגת מסקרפונה ותותים

או בכלל עוגת גבינה איטלקית שמכינים בחמש דקות

עוגת מסקרפונה איטלקית של אנה

בכל מקרה,

תותים ושוקולד – מכירים שילוב מנצח מזה?

אני לא.

5 דקות עבודה וקינוח נפלא, חגיגי ומלכותי מוצג על שולחן החג או כפינוק בכלל.

IMG_6348_800x531

מה

כוס טבעות שוקולד מריר

כ-20 תותים בינוניים יפים, מוצקים ושלמים , שטופים ועם הגבעול הירוק.

איך

מכינים מגש/תבנית עם נייר אפייה .

על בן מארי –  (סיר עם מים רותחים על להבת הכיריים ומעל הסיר מניחים קערת נירוסטה)  שמים את השוקולד ,וממיסים אותו באיטיות על האדים. חשוב שתחתית הקערה לא תיגע במים הרותחים.

אפשרי גם במקירוגל – פולסים קצרים של 10 שניות וערבוב, שוב 10 שניות וערבוב עד שהשוקולד נמס.

כשיש לנו שוקולד מומס מצד אחד , ותותים שטופים ויבשים מצד שני אנחנו מתחילים לטבול כל תות, כ 3/4 גובה בתוך השוקולד המומס.

תוך כדי טבילה, אוחזים ברעמה הירוקה של התות.

מניחים על נייר האפייה.

כך, עד שמסיימים את כל התותים.

מכניסים את התותים למקרר ל-5-10 דקות עד שהשוקולד מתקשה.

מגישים וטורפים בשמחה.

IMG_6353_800x533

האהבתם את המתכון ? אז מה איכפת לכם ללחוץ על הכפתור “עקוב אחריי” למעלה בצד שמאל והמתכונים יגיעו אליכם ישירות – בלי “חפירות” בלי פרסומות. מתכונים נטו.  

בקרו אותנו בפייסבוק    הסדנאות של פאני

IMG_6344_800x533