אז שוב עוגת גבינה בשבועות?
לא .
אפשר להחליט שנפרדים מהתותים, שאלו ימיהם האחרונים בשווקים.
ועכשיו הם מתוקים באופן מושלם.
במחשבה שנייה, אפשר גם וגם .
למה לא? אפשר למשל :
עוגת גבינה בסקית מטורפת מסאן סבסטיאן
או העוגה היפהפיה והקלה גם היא עם תותים
או בכלל עוגת גבינה איטלקית שמכינים בחמש דקות
בכל מקרה,
תותים ושוקולד – מכירים שילוב מנצח מזה?
אני לא.
5 דקות עבודה וקינוח נפלא, חגיגי ומלכותי מוצג על שולחן החג או כפינוק בכלל.
מה
כוס טבעות שוקולד מריר
כ-20 תותים בינוניים יפים, מוצקים ושלמים , שטופים ועם הגבעול הירוק.
איך
מכינים מגש/תבנית עם נייר אפייה .
על בן מארי – (סיר עם מים רותחים על להבת הכיריים ומעל הסיר מניחים קערת נירוסטה) שמים את השוקולד ,וממיסים אותו באיטיות על האדים. חשוב שתחתית הקערה לא תיגע במים הרותחים.
אפשרי גם במקירוגל – פולסים קצרים של 10 שניות וערבוב, שוב 10 שניות וערבוב עד שהשוקולד נמס.
כשיש לנו שוקולד מומס מצד אחד , ותותים שטופים ויבשים מצד שני אנחנו מתחילים לטבול כל תות, כ 3/4 גובה בתוך השוקולד המומס.
תוך כדי טבילה, אוחזים ברעמה הירוקה של התות.
מניחים על נייר האפייה.
כך, עד שמסיימים את כל התותים.
מכניסים את התותים למקרר ל-5-10 דקות עד שהשוקולד מתקשה.
מגישים וטורפים בשמחה.