תורת השניצל בבית הזוהר שלי

בחורה עם מחשב נייד

שניצלים שניצל ותוספות

שניצלים מעלפים

שניצל כהלכתו לפי תורת לאה .

 

אז ככה…

 

אני לא משתמשת בקמח לקימוח …אנחנו לא אוהבים פשוט…

 

אני כן משתמשת בפירורי לחם שלי  שגרסתי לבד מחלות שנותרו משבת,לחמניות שנותרו יתומות עם שומשום

 

ואם בא לי אז גם מתבלת כל פעם במשהו אהוב  אחר

 

פירורי לחם נוספים הם פירורים מלחם טרי- כן כן במעבד מזון מפוררים דק ומשתמשים בדיוק כמו ביבשים

 

משהו שלמדתי בעבר משף אבי שטייניץ הענק. יוצא ציפוי פריך לעילא ואם מוסיפים לפירורים ירק קצוץ אז בכלל יש מעדן…

 

 

השניצל שלי תמיד יהיה עבה ולא דקיק ,אנחנו אוהבים להרגיש טעמו של הבשר ולא טעם נייר ,

 

הוא נטבל בביצים טרופות עם מעט חרדל טוב פעמים עם גרגירים ופעמים דיז'ון חלק ויש עוד טעמים וכולם נפלאים-

 

עם חזרת או דבש וכולי .

 

אפשר אפילו להשאיר את השניצלים הפרוסים בשקית ניילון נקיה שתכיל את כולם עם בלילת הביצים המתובלת .

 

אפשר להוסיף לבלילה תבלינים שאוהבים.

 

אני לא ממליחה לעולם כי חזות העוף בארץ מוכשרים ומלוחים כבר…

 

מוציאים מהמקרר חצי שעה קודם שלא יהיו קרים מדי

 

טובלים בפירורי לחם כאמור למעלה ומיד לשמן רותח.

 

מזהיבים .

מוציאים מיד לצלחת מגישים חם עם תוספות ליד ורטבים שאוהבים 

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.