מה צריך ?
שקית תפוח"א אדמה זעיר מרינה (כ- 12-15 תפוחי אדמה זעירים)
מלח גס,
כף פפריקה מעושנת
כף כמון
2 שיני שום כתושות
2 כפות שמן זית
מעט עלי רוזמרין- לא חובה
איך מכינים?
- בסיר גדול או במיקרו מבשלים את תפוחי האדמה במים עד שהם 3/4 רכים
- מוציאים את תפוחי האדמה ומסדרים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפיה. מועכים כל תפוח אדמה ע"י "מכה" שנותנים לו עם מועך פירה או הפטיש של השניצל
- מתבלים את תפוחי האדמה בכל התבלינים פשוט מפזרים למעלה בצורה חופשית
- מכניסים לתנור אפיה שחומם מראש ל- 180 מעלות לפחות לעוד חצי שעה עד שהם פריכים וזהובים- אל תפחדו לאפות אותם כמה שיותר שיהיו מוכנים וקריספיים (אם אין לכם דאגות של שמן אפשר להגדיל מעט את כמות השמן כך שתפוחי האדמה יקבלו "חצי טיגון" באפייה – אבל מניסיון באמת שאין צורך)
מגישים חם מיד מהתנור לצד חזה עוף , דג בגריל, בשר על האש- או כל דבר אחר.
את כל המידע על המוצרים של מרינה פטריות אתם יכולים למצוא כאן
או בעמוד הפייסבוק של מרינה פטריות הגליל
אהבתם את הפוסט?? מוזמנים לשתף, לשתף לשתף וכמובן ללחוץ “לייק”… רוצים לקבל עדכון למייל על הפוסטים הבאים- מוזמנים לסמן “עקוב אחרי” למעלה.