תוספת היסטרית של תפוחי אדמה מתובלים

מתכון לתוספת תפוחי אדמה שהיא הדבר הכי פשוט להכין למשפחה ולחברים שלכם. מתאים כתוספת לכל ארוחה. ממש דקות של עבודה ויעופו עליכם

20190824_142317

מה צריך ?

שקית תפוח"א אדמה זעיר מרינה  (כ- 12-15 תפוחי אדמה זעירים)

מלח גס,
כף פפריקה מעושנת
כף כמון
2 שיני שום כתושות
2 כפות שמן זית
מעט עלי רוזמרין- לא חובה

איך מכינים?

  1. בסיר גדול או במיקרו מבשלים את תפוחי האדמה במים עד שהם 3/4 רכים
  2. מוציאים את תפוחי האדמה  ומסדרים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפיה. מועכים כל תפוח אדמה ע"י "מכה" שנותנים לו עם מועך פירה או הפטיש של השניצל
  3. מתבלים את תפוחי האדמה בכל התבלינים פשוט מפזרים למעלה בצורה חופשית
  4. מכניסים לתנור אפיה שחומם מראש ל- 180 מעלות לפחות לעוד חצי שעה עד שהם פריכים וזהובים- אל תפחדו לאפות אותם כמה שיותר שיהיו מוכנים וקריספיים (אם אין לכם דאגות של שמן אפשר להגדיל מעט את כמות השמן כך שתפוחי האדמה יקבלו "חצי טיגון" באפייה – אבל מניסיון באמת שאין צורך)

20190824_103334

מגישים חם מיד מהתנור לצד חזה עוף , דג בגריל, בשר על האש-  או כל דבר אחר.

20190824_142158

את כל המידע על המוצרים של מרינה פטריות אתם יכולים למצוא כאן 

או בעמוד הפייסבוק של מרינה פטריות הגליל  

אהבתם את הפוסט?? מוזמנים  לשתף, לשתף  לשתף וכמובן ללחוץ “לייק”… רוצים לקבל עדכון למייל על הפוסטים הבאים- מוזמנים לסמן “עקוב אחרי” למעלה.

רוית אפרתי
מי אני ? מנהלת דיגיטל, מדיה, תוכן ואסטרטגיה. קונדיטורית, מנחת קבוצות תמיכה ומאמנת תזונה לחשיבה מקדמת דרך עולם האפייה והמתוקים