שמחה לשתף איתכם מתכון חדש לתבשיל עם קינואה, אמרנט עם גזר ובצל – כל כך פשוט להכנה
בגלל הפנטנט האדיר לחיתוך הירקות למצאתי – בפודפרוססור – שעומד לצידי בהרבה מאוד פעמים
כל כך טעים – שאפילו בעלי טעם כף ומייד מילה לעצמו צלחת מלאה מהתבשיל ואכל להנאתו,
כל כך בריא – קינואה ואמרנט הם דגנים שמכילים הכי הרבה חלבון מכל הדגנים וגם מכילים את כל
חומצות האמינו, ולא רק חלק כמו מרבית הדגנים האחרים.
הטעם המתקתק של הגזר והבצל מזכירים לי את האושפלו המיתולוגי שסבתה שלי מכינה
ואני מכורה אליו מהילדות לכן עכשיו אני משחזרת את הטעם הייחודי, האהוב והנוסטלגי בתבשיל הבריאות.
אגב, את התכונות הייחודיות של אמרנט סקרתי במתכון למרק עגבניות עם גריסי פנינה ואמרנט עשיר ומשגע
אם אין לכם אמרנט, אפשר להכין את התבשיל עם קינואה בלבד, אבל מנסיון – כדאי להחזיק במקרר גם שקית
אמרנט בגלל טעמו ומרקמו היחודי שמשפר כל תבשיל.
.
מצרכים:
2/3 כוס קינואה
1/3 כוס אמרנט
בצל גדול או 2 קטנים
גזר גדול
1 3/4 כוסות מים (קצת יותר מכוס וחצי)
חצי כפית מח אטלנטי
כפית שטוחה של סילן תמרים או דבש ענבים
חופן קטנה של צימוקים או חמוציות
אופן ההכנה:
…. חדשים ורוצים להתחיל להתאמן ולאכול נכון ? קלי קלות!
קראו "איך להתחיל להתאמן ב WOW your body"ותכנית תזונה לגוף חטוב SUPER HOT BODY
ותתחילו את המהפך האישי שלכם!
הקניות המומלצות שלי – בדרך לסופר אוכלים בריא
.
שיהיה שלכם סופשבוע מצוין נעים וטעים
בהרבה אהבה
ג’ני