תבלינים למרקי החורף

בכל שנה, לקראת החורף, אנחנו נוסעים לבית לחם הגלילית לטיול ולביקור בחוות דרך התבלינים. שם, אנחנו מצטיידים בכל מיני תערובות תבלינים שמוסיפים למטבח ולבישול הרבה טעם.

אני מאוד אוהבת את התערובת לשקשוקה שמוסיפה טעם לשקשוקה שלי, את התערובות לאורז וכמובן, את "פסגת הסלט", תערובת טעימה לסלט חסה.

סוג של תערובות שאני אוהבת במיוחד הם התערובות תבלינים למרק.

תעורבת למרק חוות דרך התבלינים

בתמונה 3 תערובות שיעשירו את המרקים שלכם: תערובת למרק קוסקוס, תערובת למרק עדשים צבעוני ותערובת ירקות שורש למרק. התערובות מבוססות על רכיבים טבעיים בלבד ואינן מכילות מלחים. כל תערובת מעניקה מרקמים וטעמים שונים, ובכך יוצרת תפריט חורף בייתי מגוון ומפנק.

בלוג אוכל טבעוני

לפעמים חסר לי ירק מסוים למרק, אז התערובת משלימה את הטעמים החסרים.

כשאני מכינה מרק אני ברך כלל עושה אותו טבעוני. במקרה כזה, התבלינים מעשירים את המרק. את לקט ירקות שורש אני מוסיפה לכל סוג של מרק. בתמונה: למרק אפונה חורפי.

לאתר של חוות דרך התבלינים

לילך
בלוג על אמהות, בריאות, טבע, יופי, אופנה, נשים ואוכל טוב ובריא ♥ בקרו אותנו גם בדף הפייסבוק "אמא טבע".