תאנים בבצק בירה

תאנים ממולאות בכל טוב, הכי טעימות כשהן מוכנות

לכבוד יום  העצמאות ה71 למדינת ישראל החלטתי לפנק אתכם בקינוח מיוחד . את המנגלים ביום העצמאות בבית אנו חוגגים עם חברים, כל פעם בבית אחר, כך שאפשר להכין אותו על המקום ולהגיש חם.

תאנים לבלוג

חומרים:

18 תאנים טריים או מיובשים ע"פ בחירתכם

לבלילה :

1 כוס קמח

1 ביצה

2 כפות סוכר

3/4 כוס בירה

למלית :

50 גרם שקדים קלויים וקצוצים

50 גרם אגוזי מלך קצוצים

50 גרם צימוקים בהירים

2 כפות שומשום

1/4 כפית קינמון טחון

4 כפות ליקר שקדים

שמן לטיגון עמוק

לקישוט:

אבקת סוכר

סירופ מיפל/ סירופ קראמל

אופן ההכנה :

1. שמים בקערה את כל חומרי הבלילה, ומערבבים לתערובת חלקה.

2. מערבבים בקערה נפרדת את כל חומרי המלית.

3. עושים חתך בבסיס כל תאנה ומפרידים את הדפנות בעזרת האצבע ליצירת כיס עבור חומרי המלית.

4. מחממים שמן לטיגון עמוק, ממלאים כל תאנה בחומרי המלית ומהדקים לסגירה.

טובלים את התאנים בבלילה ומטגנים בשמן עמוק עד שהם מזהיבות, מוציאים ומניחים על נייר סופג.

5. להגשה מסדרים 2-3 תאנים מפזרים מעל אבקת סוכר ויוצקים לידן 2 פסים של סירופ מייפל או קארמל.

מעדן לחיך,

בתיאבון וחג עצמאות שמח

קרן לוי הפקות " יוצרת חוויות בלתי נשכחות"

0524675578

 

 

https://www.instagram.com/keren_levi_events/

https://www.facebook.com/keren.a.levi.1

https://www.facebook.com/%D7%A7%D7%A8%D7%9F-%D7%9C%D7%95%D7%99-%D7%94%D7%A4%D7%A7%D7%95%D7%AA-525155134216582/?epa=SEARCH_BOX