שני סרטים וגלידה

חם לכם? קבלו המלצה על שני סרטים וגלידה שיצננו לכם את הלב (בהקשר הטוב)

אני מודה שאני הכי אוהבת את החופש הגדול.
נכון, אני עובדת מהבית ויש לי ילד אחד (גדול יחסית), כך שאני לא באמת צריכה לדאוג לסידור ממשי ובכל זאת – החופש הגדול מוריד את הלחץ הנלווה ללימודים (שיעורים/ מערכת/ מבחנים/ חוגים) ומשאיר הרבה יותר זמן פנוי לבילוי משפחתי (במזגן ברור). שלא תבינו אותי לא נכון – אני רחוקה (לצערי) מלהשתייך לאמהות המשקיעניות, אבל לפעמים מספיקה חצי שעה של משחק בלגו/ בטאקי/ בצפייה משותפת בטלויזיה עד מאוחר בלילה וזה כבר עושה (לפחות אצלנו) את רוב העבודה.
פעם או פעמיים בשבוע, אני משתדלת לצאת לאנשהו אחר הצהריים – בעיקר כדי להתאוורר קצת. ובאופן טבעי הבילויים החביבים עליי נמצאים בקרבת מזגן או גלידה!
מכוניות 3
CARS3_1SH_HEB_NEW2
הסרט מכוניות 3 שעלה למסכי הקולנוע לפני קצת פחות מחודש, הוא מקסים ואפילו עולה בעיניי על קודמיו בסדרה.


הפעם ספידי נאלץ להתמודד עם המציאות ולהבין שהוא מזדקן בעוד העולם נהיה צעיר יותר (מוכר לכם?). ההכרה בכך שהעולם שייך לצעירים לא קלה לא (למי כן?), אבל הוא מצליח להרים את עצמו ולהפוך את החיסרון ליתרון ואפילו מאמץ לו יורשת מקסימה. בדרך הוא נאלץ להתמודד גם עם הכוכב החדש, החנפן, המניפולטיבי והשחצן, שזה לכשעצמו אחלה שיעור לילדים (וגם לנו הגדולים). אנחנו נהננו מכל שנייה בסרט וגם אחריו. מומלץ בחום!
קפטן תחתונים
CAPTAIN-UDNERPANTS_1SH-Splits
סרט חדש נוסף שיעלה לאקרנים בסוף השבוע הזה (13.7) הוא הסרט "קפטן תחתונים" שמבוסס על ספר הקומיקס המוכר. העלילה והמסר כאן אולי הרבה פחות "חינוכיים" ומרשימים, אבל הסרט מצחיק (בעיקר בשטויות שלו), עומר מת עליו וכשהוא חזר – הוא התיישב לקרוא שוב את הספר.

העלילה סובבת סביב יוצרי הקומיקס השובבים בבית הספר, שבטעות (או שלא) מצליחים להפנט את המנהל הרשע ולגרום לו להתנהג כמו קפטן תחתונים גיבורם. כשמגיע הנבל בדמות המורה למדעים, ששואף להעלים את הצחוק מהעולם, הם מגלים תושייה ומגלים אפילו יותר מזה שלפעמים יותר חשוב מזל משכל ;-). חמוד.
מגנום בר בנמל תל אביב
IMG_3059
הבטחתי שני סרטים וגלידה – אז הנה הגלידה!
הפופ אפ הקייצי השנתי של מגנום בנמל תל אביב (בין ארומה לשוק האיכרים) הוא תירוץ מעולה להגיע לנמל (הכה אהוב עליי) בשעות הערב, ליהנות מהבריזה של הים, מהמיצג האורקולי (בחסות מגנום) וכמובן – להרכיב לעצמכם גלידה משובחת ולהתענג על המתיקות שלה. השנה במגנום ניתן יהיה לראשונה להזמין גם "מגנום דאבל" – מגנום עם טבילה נוספת של שוקולד ועליו עד 3 תוספות מפנקות מתוך מגוון באמת רחב והטרוגני. יאמי!

פתוח עד סוף חודש יולי, בין השעות 18.00-23.00 (מוצ"ש- 21.00-24.00).

Ya'arit Trabelsi
אמא + לא כל כך קטן, בעלת עסק לניהול תוכן וייעוץ שיווקי, מג'נגלת בין הדברים שחייבים לדברים שצריכים בשביל הנשמה