שניצל תירס אפוי

אחרי שתטעמו את השניצל תירס הביתי, לא תקנו עוד את התעשייתי! (שלא לדבר על המחיר…) שניצל תירס מושלם שכולם יאהבו גם המבוגרים וגם הילדים!

DSC_0614

למצרכים:

4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים)

5 כפות קמח תופח

3/4 כוס פירורי לחם

2 ביצים

1 קופסאת שימורים של תירס (אני השתמשתי בלייט) מסונן מהמים

1 כפית גדושה של מלח

לציפוי:

פירורי לחם מוזהבים

2 ביצים טרופות

להכנה:

1. לערבב היטב את כל הרכיבים. לכסות ולהניח במקרר לשעה.

2. לקחת 2 צלחות. באחת לפזר פירורי לחם, בשנייה ביצים טרופות. ליצור קציצות יחסית גדולות ולשטח אותן.

3. לטבול כל קציצה בביצה טרופה ולאחר מכן בפירורי לחם. להניח את הקציצות על גבי תבנית כשעליה נייר אפיה.

4. לאפות בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.

עכשיו תטעמו ותגידו אם אתם מתכוונים לקנות שוב שניצל תירס 🙂

ניתן גם לטגן את השניצלים באופן הרגיל. לטעמי מיותר בהחלט. הם טעימים, קריספיים ולא יישארו יותר מדי זמן על הצלחת.

סרטון להדגמה אופן הכנה:

DSC_0610

 

 

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב