שניצלים טבולים בביסלי בטעמי על האש.

שניצל שועית ותרד בצלחת

הקיץ כבר נאסף לו ורוחות מנשבות די קרות בערבים.

קשה לשבת במרפסת לעל האש למרות שכולם אצלנו אוהבים .

כשקבלתי לנסות את ביסלי על האש וביסלי צ'וריסו

עלתה בי אסוציאציה של חברותא כזו .

הטעמים העזים ,מתובלים ופריכים להפליא והחלטתי על שינוי מיוחד

גרסתי אותם במעבד מזון .

שניצלים הופשרו ונתחיל בחגיגה .

השניצל שלי תמיד יהיה עבה ולא דקיק ,אנחנו אוהבים להרגיש טעמו של הבשר ולא טעם נייר ,ולכן אני קונה חזה עוף שלם ופורסת אותו לבד.

הוא נטבל בביצים טרופות עם מעט חרדל טוב פעמים עם גרגירים ופעמים דיז'ון חלק ויש עוד טעמים וכולם נפלאים-

עם חזרת או דבש וכולי .

אפשר אפילו להשאיר את השניצלים הפרוסים בשקית ניילון נקיה שתכיל את כולם עם בלילת הביצים המתובלת .

אפשר להוסיף לבלילה תבלינים שאוהבים.

אני לא ממליחה לעולם כי חזות העוף בארץ מוכשרים ומלוחים כבר…

מוציאים מהמקרר חצי שעה קודם שלא יהיו קרים מדי .

טובלים בפירורי לחם ומיד לשמן רותח.

אמהמה הפעם לפירורי הלחם נוספו פירורי הביסלי הטעימים הללו .

השניצלים טוגנו להזהבה והיידה לשולחן .

איזה שקט השתרר לו.

נו אני שואלת?

כולם מרימים עניים ושואלים מה נו?

איך הטעם שאלתי .

אה זה? מה בכלל את שואלת זה טעם גנעדן אומר דרלינג שלי .

אז מעתה ביסלי גרוס בטעם על האש ובטעם צ'וריסו הולך להיות לי בצנצנת קבוע.

אה חוץ מזה לגרוס כך כי זה מושחת וטעים .

מומלץ ביותר.

הם התקבלו לחוות דעתי וישארו קבועים בבית.

 סדרת ביסלי על האש - קרדיט יחצ סטודיו אסם

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.