שלושה סלטים קיציים נפלאים!

איך הופכים פרי קיצי למרכז ארוחה או תוספת נפלאה לאכל ארוחה. שלושה סלטים שיפתיעו גם אתכם!

19756829_10211288112333397_7618496431064960571_n

סלט אבטיח עם גבינה בולגרית פיראוס

למצרכים: 
12 קוביות אבטיח בגודל של 3 על 3
1 בצל סגול קטן פרוס
4 כפות נענע קצוצה
8 זיתי תאסוס מגולענים
חצי קוביית גבינה בולגרית מעודנת של פיראוס 16%
שמן זית
3 כפות לימון
מלח
להכנה: 
לערבב את כל המצרכים, פרט לגבינה. להעביר לצלחת הגשה ולפזר מעל קוביות גבינה.
להכין ממש לפני ההגשה.

19731834_10211288148214294_5041567757563702015_n

סלט מנגו
למצרכים: 
2 מנגו חתוכים לקוביות
צרור כוסברה קצוצה
1 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל צ'ילי פרוס
חצי גבינה בולגרית מעודנת 16% פיראוס
10 זיתי תאסוס
שמן זית
2 כפות לימון
מלח
להכנה: 
לערבב את כל המצרכים פרט לגבינה, להעביר לצלחת הגשה ולפזר קוביות גבינה.

12140728_10211288206735757_619656968061783805_n

סלט פסטה קר

למצרכים: 
חצי חבילת פסטה מבושלת לפי הוראות יצרן מסוננת ומצוננת
10 עגבניות שרי חתוכות לארבע
עלי בזיליקום
חצי חבילת גבינה בולגרית פיראוס חתוכה ביד
10 זיתי תאסוס/קלמאטה
1 כף חומץ בלסמי
שמן זית
מלח
להכנה: 
לערבב את כל המצרכים פרט לגבינה אותה נשים מעל הפסטה לםני ההגשה.
לעטר עם עלי בזיליקום ו…. להגיש