שיפודים מהממים לארוח

בלי בשר ובלי להפעיל את הגריל, מינימום מרכיבים ומקסימום רושם, ולא ברור מהם יותר – יפים או טעימים… 2 מתכונים ב-4 מרכיבים בלבד (כולל השיפודים).

הבלוג של שרון מקונדיטוריה שרון & רנה | שיפודי אמנטל וענבים

רוצה להתחיל בוידוי אישי: יש לי סדרה של מתכונים סודיים. אלה מתכונים שאני שומרת לעצמי, לא משתפת, לא מגלה…
מתכוני רושם שתמיד יוצרים עבורי את אפקט ה-WOW.
מותירים את האורחים נפעמים ונרגשים נוכח המראה המרהיב, ולא פחות מזה – הטעם.

אוקיי, אתם בטח שואלים, אז למה כל הסודיות הזו? מה כבר יכול להיות כל כך מסובך?
אז זהו, זה לא שהם כל כך מסובכים, אלא להיפך: דווקא כי הם כל כך פשוטים… לפעמים לא נעים לגלות עד כמה זה בעצם כמעט כלום…

בעבר שיתפתי מתכון אחד מוצלח במיוחד מהסדרה הסודית שלי – טארט פירות בקלתית אגוזים וקרם גבינה.

והפעם – מתכון נוסף, בעצם שניים שונים, שבכל אחד מהם 3 מרכיבים בלבד, ללא בישול ואפיה, ללא טיגון והשריה, בלי לייצב לילה במקרר ובלי שום הכנות מוקדמות. הכי קל, הכי פשוט, הכי אלגנטי וטעים בטירוף.

אז הנה הם במלוא הדרם – שיפודים לארוח.

שיפודי שרי ומוצרלה:
שיפודי יקיטורי
עגבניות שרי
בייבי מוצרלה (הכי הכי אוהבת את המוצרלה של מחלבות גד)
בזיליקום

משחילים על השיפודים בזה אחר זה לפי הסדר – עגבניית שרי, עלה בזיליקום, בייבי מוצרלה, עלה בזיליקום, עגבניית שרי, עלה בזיליקום, בייבי מוצרלה, עלה בזיליקום, עגבניית שרי.

שיפודי שרי ומוצרלה

זהו, מוכן.

לשיפודי אמנטל וענבים שחורים
שיפודי יקיטורי
ענבים שחורים
קוביות של גבינת אמנטל (אפשר להחליף בגאודה או גבינת עזים טובה)
עלי נענע

ושוב, משחילים על השיפודים בזה אחר זה לפי הסדר – עינב שחור, עלה נענע, קוביית גבינה, עלה נענע וחוזר חלילה. מסיימים בעינב שחור.

זהו, מוכן.

שיפודי גאודה וענבים שחורים

מה יותר פשוט מזה? וכמה זה יפה…  ולא פחות מזה – טעים.
פריט אידיאלי לאירוח קליל.

 

אהבתם את הרעיון? ניסיתם את המתכונים? הצלחתם (או לא)? שדרגתם או גיוונתם? אשמח לתגובות ורשמים.

מחפשים מתכון אחר? מוזמנים לבלוג האישי ולדף הפייסבוק של רוקחת החלומות