למצרכים:
250 גרם בצק עלים מופשר לילה במקרר
6 שזיפים אדומים – פרוסים
4 כפות סוכר
1 כפית קינמון
ביצה טרופה
אופן הכנה:
ליחצו על הלינק המצורף ונכין ביחד שושני שזיפים מושלמים:
שושנים כמו שושנים, עומדים בקטגוריות רבות לבחינה – צבע, ריח, מראה ובמקרה זה, גם טעם. השושנים הללו, עומדים בכל קנה מידה ואף מעבר לכך. הסרטון המצורף למתכון, מראה את הפשטות והקלות שבהכנה, אפילו הנאה וסיפוק רב ברגע קבלת התוצאה המופלאה, כשהשושנה יוצאת מהתנור. בואו ביחד איתי ונכין ביחד שושני שזיפים מהסרטים!
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי מעניינות שלנו ישירות למייל?
האתר שלנו משתמש בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך. למידע נוסף על: cookie policy
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי
מעניינות שלנו ישירות למייל?