שומשומיות או לא להיות

עוגיות משגעות של שומשום בשילוב פיצוחים, נפלא ליד הקפה של 16:00…

בחורה עם מחשב נייד

1978651_10201701217962494_7540339849117404589_n[1]

"קופצים אלי לקפה" צועק הבן שלי מהקומה העליונה… יש משהו ליד הקפה?
נו, רק את זה אני, הפולניה, צריכה עלי עכשיו… רגשי אשם שמישהו צריך להגיע אליו ולי אין מה להגיש עם הקפה.

אז מה עושים?

פותחים בסערה את הארונות (או במקרה הכי גרוע מזנקים בשניות למכולת/סופר) מסתכלים מה יש… עושים סקר מוצרים, מה אפשר להכין בכמה דקות שיראה מיליון דולר של השקעה, יש!

עוגיות שומשום עם גרעינים… איך לא חשבתי על זה קודם.

פשוט מאוד, קל להכנה ובעייתי כי כשמו כן הוא, זה נטרף כמו גרעינים.

אז מה כדאי שיהיה לנו בבית:

400 גר' שומשום

150 גר' גרעיני חמנייה

150 גר' גרעיני דלעת

1/2 כוס סוכר חום

4-5 כפות סילאן (אפשר יותר למי שאוהב ממש מתוק)

4 בייצים

ומה עושים?

אה, זה ממש מסובך! מערבבים הכל יחד!

לוקחים תבנית תנור, מרפדים בנייר אפיה ובעזרת כף יוצקים עוגיות ברווחים מספיקים אחד מהשני (זה משתטח).

10176006_10201701372166349_3089899311655027826_n[1]

מכניסים לתנור שחומם מראש, 180 מעלות, 12-13 דק' (רואים לפי הצבע החום/דבש) ומתחילים לפצח את העוגיות כמו גרעינים.

בתיאבון.