זה הולך ליהיות אחד הפוסטים הקצרים.
כל מה שצריך זה קילו של בשר שווארמה הודו נקבה.
את הבשר צריך לפרוס לנתחים דקים דקים כמו קרפצ'יו. אפשר להיעזר בקצב באטליז, או בבית בסכין ארוכה וחדה עם הרבה סבלנות.
טיפ ראשון – אפשר להכין במחבת, אבל עוד יותר קל יהיה להכין במולטישף בעל בסיס רחב.
לחמם את החום למקסימום, להוסיף שמן ואז תחילה יש לטגן טבעות בצל לגוון זהוב.
להוציא את הבצל כשמוכן.
בהמשך, להוסיף שמן..והטיפ החשוב – את התבלינים יש להוסף לשמן לפני השווארמה. כך השמן החם "פותח" את התבלינים.
העירוב המושלם בו השתמשתי: כמון, מעט כורכום, קארי, פפריקה, פפריקה חריפה, שום גבישי, פלפל שחור, מלח ומעט מאוד מוסקט.
מוסיפים את נתחי השווארמה, מערבבים היטב וצולים על המולטישף בחום גבוה. לבסוף מוסיפים את הבצל לטיגון קל נוסף.
לאכול חם בפיתה עם הרבה טחינה ועמבה. בתאבון!