לבצק:
בצק עלים
למלית:
חצי ק"ג תרד חלוט
2 קוטג'
קוביית גבינת פטה
מעט מלח
לגימור השבלול:
1 ביצה טרופה
שומשום
הכנסו לסרטון בערוץ היוטיוב שלי, ותראו איך הכנתי את השבלול צעד אחרי צעד:
המאפה, התחיל את דרכו כמאפה פילו. הכנסו לסרטון ותראו למה הפך למאפה בצק עלים ואיך הכנתי את המאפה היפה, הריחני והכי חשוב הטעים הזה. היכנסו לסרטון ותראו כמה שזה קל וזריז להכנה! ו….אל תשכחו לסמן בערוץ היוטיוב "הרשם כמנוי" ולקבל התראה ברגע שיעלה סרטון חדש לערוץ. תבואו, יהיה פאן פאן פאן – מבטיחה!
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי מעניינות שלנו ישירות למייל?
האתר שלנו משתמש בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך. למידע נוסף על: cookie policy
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי
מעניינות שלנו ישירות למייל?