שבלול עלים עם תרד וגבינה מלוחה

המאפה, התחיל את דרכו כמאפה פילו. הכנסו לסרטון ותראו למה הפך למאפה בצק עלים ואיך הכנתי את המאפה היפה, הריחני והכי חשוב הטעים הזה. היכנסו לסרטון ותראו כמה שזה קל וזריז להכנה! ו….אל תשכחו לסמן בערוץ היוטיוב "הרשם כמנוי" ולקבל התראה ברגע שיעלה סרטון חדש לערוץ. תבואו, יהיה פאן פאן פאן – מבטיחה!

31466697_10213839693481331_8826058150547890060_n

לבצק:
בצק עלים
למלית:
חצי ק"ג תרד חלוט
2 קוטג'
קוביית גבינת פטה
מעט מלח
לגימור השבלול:
1 ביצה טרופה
שומשום

הכנסו לסרטון בערוץ היוטיוב שלי, ותראו איך הכנתי את השבלול צעד אחרי צעד: