רשימת מוצרי חובה למטבח מושלם !

המטבח הוא מרכז הבית למרות ואולי קצב החיים המודרני שלא משאיר לנו הרבה זמן פנוי .

עדיין המטבח מהווה את נקודות המפגש העיקריות בין דיירי הבית , החל מהקפה / ארוחה של בוקר  דרך הכנת כריכים לילדים , ארוחת צהריים וכמובן זמן האיכות המשפחתי הלו היא ארוחת הערב החשובה , בעצם הזמן היחיד שלנו להתעדכן ולעדכן .

אז זה לא באמת משנה אם אתם בשלנים מנוסים ומקצועיים ובין אם אתם רק מתחילים לבלות במטבח ולפתח את תחביב הבישול, עליכם לרכוש כלי מטבח בסיסיים ואיכותיים הנחשבים לחובה כדי שהחוויה תהיה עבורכם קלה ונעימה.

את החלפת ציוד המטבח עושים בעיקר בזמן שיפוץ או מעבר לדירה חדשה בכדי להקל עליכם הכנו עבורכם רשימה מסודרת שתעזור לכם בבחירת הכלים ותהיה מותאמת לתקציב שלכם

בנוסף אנחנו מעניקים הטבה שתקל עליכם בזמן כל ההוצאות המטורפות הכרוכות בזמן מעבר דירה .

קדימה בואו נצא לדרך ונבנה לכם את המטבח המושלם :

כלי עזר למטבח :

אלו הכלים שעוזרים לנו בזמן הכנת המזונות שלנו , יש מגוון מטורף עם מוצרי מוצרי נישה מדליקים אבל הם לא למאמר הזה .

סכין:

הסכין המלך הבלתי מעורער של המטבח , בכל מטבח חובה שיהיה סט סכינים איכותי המשמש אותנו לקיצוץ ירקות , פריסת בשר , חיתוך לחם וכדו' סט סכינים איכותי יעשה את העבודה ויקל עליכם את התפעול היום יומי אחד הסכינים לפחות צריך להיות עם להב באורך 20 ס"מ .

חשוב מאוד לצד הסכינים לרכוש משחיז שישמור על חדות הסכינים .

לפחות 2 קרשי חיתוך בגדלים שונים .

גאדג'טס :

כותש שום איכותי , קולפן ירקות  , פומפייה איכותית , פותחן קופסאות , פותחן יין .

כלי ששת הכוללים : תרווד , מצקת  , כף הגשה , מועך תפו"א .

מסננת צפופה לסינון אורז , פסטה  , ירקות .

רצוי בכל בית להחזיק מנדולינה או סלייסר איכותי להכנת סלטים שונים ומהירים .

בישול :

2 מחבתות לפחות מחבת חביתות ומחבת שניצלים – או בשפה מקצועית מחבת בקוטר 20-24 ס"מ ומחבת נוספת בקוטר 28-32 ס"מ .

מחבת פסים או פלנצ'ה לצליית בשרים , סטייקים , פרגיות ,  חזה עוף , המבורגר , קבאב או אנטיפסטי

סיר קוטר 20 ס"מ – להכנת תבשילים בכמות קטנה למשל כוס אורז .

סיר קוטר 24 ס"מ  – סיר מרכזי שאיתו ניתן לבצע את מירב הבישולים .

סוטאז' 28 ס"מ – סוטאז המשמש למגוון תבשילים הצריכים פריסה בשכסה אחת כגון : דגים , קציצות , ממולאים ועוד ..

סיר בקוטר 28-32 ס"מ – סיר רב שימושי המשמש להכנת כמות גדולה יותר של מזונות או בישולים ארוכים כגון : חמין , מרק , קדרות למיניהם …

חשוב לציין שאלו מוצרי הבסיס החשובים ביותר , מטבח עובד יזדקק לפחות לעוד שניים שלושה סירים לעבודה במקביל .

אחסון למטבח :

בלי שנרגיש אחסון המטבח חשוב לאין ערוך לשימוש יומיומי

סט מזון – תה קפה סוכר .

אחסון מלח ותבלינים .

קופסאות אחסון איכותיות עם אטימה מלאה היכולים להתאים גם להקפאה וגם לשימוש במיקרו .

מתקן ייבוש כלים וסכום , כלי לאחסון סכינים / סכום .

ארגז לחם .

פח אשפה שכבר מזמן משמש כרהיט לכל דבר ועניין וחשוב מאוד להתאים אותו לצרכי הבית .

כלי אפייה :

גם אם קונדיטוריה היא לא הצד החזק שלכם עדיין אנחנו נדרשים לכלים המתאימים לשימוש בתנור כגון :

תבניות פיירקס , להכנת מגוון מזונות לתנור כגון : עוף ותפו"א , לזניות למיניהם .

תבנית פיצה שתשמש גם להכנת מאפים שונים .

אם אתם בעניין של אפייה אז כבר סרט אחר …

כלי אוכל והגשה :

מערכת אוכל לספר סועדים כל אחד על פי צורכו ( יש לקחת בחשבון שמארחים גם לפעמים ) המערכת חייבת לכלול : צלחת מנה עיקרית קוטר 25 ס"מ לפחות , צלח מנה ראשונה , צלחת / בול למרק .

כוסות לשתייה קרה / חמה / יין ומשקאות חריפים .

קערות ותבניות להגשה מרכזית סלטים תבשילים , סלט מרכזי , קינוחי ועוד .

מוצרי חשמל :

גם מוצרי חשמל הם פריט חובה במטבח ובשימוש יומיומי .

טוסטר לחיצה , מצנם , טוסטר אובן או תנור , מיקרוגל , קומקום חשמלי , מעבד מזון , בלנדר

חשוב להדגיש שזוהי רשימה חלקית וכל אחד עושה את ההשלמות והדיוקים שלו על פי הצרכים ואופי המטבח שלו .

אז אם בא לכם לקבל הכוונה והסבר העונה בדיוק לצרכים שלכם .

אנחנו נשמח להעניק לכם ליווי מקצועי ואיכותי לבנות המטבח המדויק שלכם .

למידע נוסף :

https://cookshop.co.il/