ריזוטו פטריות ואספרגוס ירוק בניחוח כמהין

אספתי מכל הבא ליד, הרגשתי כמו מעצבת אופנה בתכנית Project Runway כל הצבעוניות הזאת הייתה עבורי מניפת השראה.
כבר ארבעה ימים שאוכלים אצלי תבשילים עם פטריות
אבל פאני רוטשטיין מסתבר תמיד צודקת, היא אמרה שפטריות מתכתבות הכי טוב עם חמאה ושמנת ולכן הנה לכם גולת הכותרת:
"ריזוטו פטריות ואספרגוס ירוק"
זכיתם, הצליח לי אז עכשיו יש גם מתכון.

גבירה ולקוביץ, מעצבת אופנה, בלוגרית ובעלת סטודיו וחנות מעצבים, ייצוג מרצים, ומועדון הרצאות
להצטרפות למועדון ארוחת הבוקר תעבירו את זה הלאה
להצטרפות לסיורים אתם מוזמנים ללחוץ על הקישור "ללכת לאיבוד בתל אביב"