ריבועי שיבולת שועל עם גודיס

ריבועים נפלאים, נדירים בטעמם של שיבולת שועל וגודיס. אחרי שתטעמו לא תקנו יותר חטיפי בריאות. זהירות!!! ממכר!!!

DSC_0962למצרכים: (תבנית מלבנית בגודל 30X25)

200 גרם חמאה מומסת

1 כוס סוכר חום כהה

1 כוס קמח תופח

2 כוסות שיבולת שועל אינסטנט – קוואקר

1/2 כפית סודה לשתייה

1/2 כפית מלח

1 כפית קינמון

100 גרם אגוזי מלך

100 גרם חמוציות

50 גרם פיסטוק קלוף לא קלוי (לא חובה)

להכנה:

לערבב בקערה את כל המצרכים. לרפד תבנית אפיה בנייר אפיה. להעביר את התערובת לתבנית ולשטח היטב בעזרת הידיים. חשוב לשים לב שהתערובת חייבת להיות בגובה שווה!!!. (לא להיבהל, התערובת נראית פירורית – היא תתקשה באפיה)

לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 20 דקות. לצנן היטב. לחתוך לריבועים ולשמור בכלי אטום.

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

DSC_0959