רוצה בלוג בסלונה? שאל/י אותי כיצד

מי יכול לפתוח בלוג בסלונה? כולם!
למה ואיך? כל הפרטים בפנים.

כותבים למגירה? רוצים לשתף?
אני לא ידעתי כמה פשוט לפתוח בלוג בסלונה.
עכשיו שעברה חצי שנה, ממליצה גם לכם להצטרף.
לבלוג שלי הגעתי במקרה.
לא חשבתי / האמנתי / ייחלתי שיהיה לי בלוג.
אבל כפי שהסברתי בפוסט הראשון שלי,
החברה הנכונה היתה במקום הנכון בזמן הנכון וככה נוצר הבלוג.
מה לא צריך כדי לפתוח בלוג בסלונה
*  כסף
*  קשרים
*  פרוטקציה
*  תעודת עיתונאי
*  תעודת שף
* תעודה כלשהי
*  אישור מההורים (בתנאי שאתם בוגרים עפ״י החוק)
*  התחייבות לתקופה / תדירות (אין אותיות קטנות)
מה כן צריך?
* 5 דקות להליך הטכני הפשוט של פתיחת הבלוג
* רצון לכתוב
* זהו!
ואם אני רוצה לכתוב בעילום שם?
אפשר. בחירת שם הבלוג והתמונה תלויה בכם.
רק קחו בחשבון שאם רוצים להגיב, התגובות נעשות באמצעות הפייסבוק.
אז תבחרו לא להגיב או שתפתחו פרופיל פייסבוק בהתאם.
מה יצא לכם מזה?
זה כבר בידיים שלכם.
אני רק יכולה לומר מה יוצא לי מזה:
*  בלוג מאפשר כתיבת טקסטים ארוכים יותר, כולל תמונות, לשיתוף בקהל מגוון ורחב יותר מאשר פרסום סטטוס בפייסבוק.
יחד עם זאת, אין כאן סתירה. אני חופרת גם וגם בהתאם לאורך, לחשק ולתכלית החפירה.
*  בכל הקשור לאוכל ובישול. אהבתי לנושא התפתחה בזכות הבלוגים, ללא צל של ספק.
נראה אתכם מוקפים בכל כך הרבה כשרונות ומטעמים ולא נכנסים למטבח להכין.
*  המגוון. נהנית לקרוא באותו אתר סיפורים אמיתיים מכל כך הרבה תחומים: אוכל, אופנה, הורות, צרכנות, סקס, טיולים ונפש.
*  אפרופו תחום הנפש, איתו אני ״מתכתבת״ בבלוגים שלי שלא כוללים בסופם מתכון, יש כאן תחושה של בית.
עבורי זה לא אתר, זאת קהילה.
לא פגשתי אישית (עדיין, עובדת על זה) את האנשים אותם אני קוראת (מלבד שניים).
אבל אני יכולה כבר עכשיו לומר שרבים מהם כבר חברים שלי.
בשמחה, בעצב, בהומור, בשטויות ובמתכונים.
אתם עדיין כאן?
יופי!
את המדריך השלם, המלא, המפורט, המבואר והמנוקד (טוב, זה לא)
תוכלו למצוא כאן
שיהיה בהצלחה ו- נתראה (-:
גם אתם מוזמנים לפתוח בלוג בסלונה