רולדת שוקולד קוקוס ללא אפיה

רולדה של שוקולד וקוקוס ללא אפייה. היא כל כך יפה שתגנוב את ההצגה בכל מאורע. הילדים ישתגעו עליה והמבוגרים גם…

ראשי

יש פיתרון גם לפסח!!! במקום עוגיות יש לשים עוגיות המתאימות לפסח (כמו עוגיות יין) וכל השאר – אותו הדבר!!!!

למצרכים:

לשכבת השוקולד:

1 ק"ג עוגיות טחונות במעבד מזון

1 שמנת מתוקה

2 שוקולד מריר

3 כפות ריבת תות שדה

4 כפות ממרח שוקולד

1/4 כוס חלב

לשכבת הקוקוס:

1 כוס חלב

3/4 כוס סוכר

100 גרם חמאה

200 גרם קוקוס

לציפוי:

100 סמ"ק שמנת מתוקה (חצי חבילה)

1 שוקולד מריר

לעיטור:

שוקולד

קוקוס

להכנה:

1. להמיס את השמנת והשוקולד המריר במיקרו ולערבב יחד עד אחידות.

2. לשים את פירורי העוגיות בקערה ולהוסיף את השוקולד המומס עם השמנת, הריבה, ממרח השוקולד והחלב ולערבב. חשוב לשים לב שהעיסה איננה יבשה מדי, אם כן להוסיף עוד מעט חלב.

3. לשים בסיר קטן את החלב, הסוכר והחמאה ובשל הכל עד שהסוכר יימס. להוסיף את הקוקוס ולערבב. לצנן.

4. לשים על משטח עבודה נייר אפיה. לשטח עליו שכבה של שוקולד שתהיה בגובה אחיד.

DSC_0704

5. על שכבת השוקולד לשים שכבה של קוקוס באופן אחיד.

DSC_0706

6. לגלגל את השוקולד והקוקוס לצורה של נקניק באופן הדוק.

DSC_07087. לשים בקירור של שלוש שעות לפחות.

8. לשים את השוקולד והשמנת בקערה קטנה ולהמיס במיקרו. לשפוך על הרולדה ולעטר אותה עם שבבי שוקולד וקוקוס.

9. רצוי לפרוס לפרוסות דקות ו……להתחיל לחגוג.

DSC_0714

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!