רביולי תרד במילוי חזה עוף וירקות

בצק פסטה חדש של מעדנות הפך בקלות לרביולי במילוי חזה עוף.

בחורה עם מחשב נייד

אני חובבת בצקים ידועה שזה כולל פסטות כמובן. בצק פסטה מעולם לא הכנתי ולפני החגים קיבלתי ממעדנות שני סוגי בצק פסטה קפוא. בצק פסטה רגיל ובצק פסטה עם תרד.

נתחיל באריזה המצויינת ששומרת היטב על המוצר. מיד כשפותחים את האריזה עולה באוויר ריח מופלא של בצק טרי.

הבצקים מגולגלים בצורה מסודרת שקל להפריד,הבצק מרודד לעובי המתאים,לא נדבק וכייף וקל לעבוד איתו.

הכנתי מבצק התרד רביולי במילוי רצועות עוף עם שעועית ירוקה ומהבצק הלבן הכנתי רביולי במילוי בשר וברוטב עגבניות. בהכנת הרביולי הבצק נדבק בקלות לשוליים ונסגר היטב. עוד אציין כי טעם התרד בבצק עדין מאוד ולא דומיננטי ומתאים לילדים וצבע הבצק יפה ביותר.

כל בני המשפחה שטעמו הודיעו פה אחד שהבצק מעולה ומבחינתי זהו מוצר שיהיה דרך קבע אצלי במקפיא.

רביולי תרד במילוי רצועות עוף ושעועית ירוקה

נפשיר את הבצק במקרר כ- 6 שעות

2 חזה עוף (פרפר) חתוך לקוביות או רצועות קטנות

1 בצל קצוץ

2 כוסות שעועית ירוקה קפואה

1 גזר קצוץ

3 כפות גדושות רסק עגבניות

כף רוטב סויה

מלח פלפל לפי הטעם

נחמם בסיר 2 כפות שמן נוסיף את הבצל ורצועות העוף ונטגן עד שהעוף משנה צבעו ללבן.

נוסיף את רסק העגבניות,רוטב הסויה,השעועית והגזר ונטגן עוד כ- 5 דקות.

נמלא מיים רותחים עד גובה התבשיל,נתבל במלח ופלפל,נביא לרתיחה ונבשל כ 30 דקות.

נניח לתבשיל להצטנן מעט ובינתיים נביא לרתיחה סיר בינוני מלא מיים.

נפתח את הבצק ובעזרת גלגלת או סכין או חותכן עגול נחתוך ריבועים מהבצק.

נניח באמצע כל ריבוע מעט מהתבשיל ונסגור בעזרת ריבוע בצק נוסף ונהדק בעדינות את השוליים.

נשים בסיר כל פעם כמה ריבועים לבישול של כ 4 דקות עד אשר הרביולי צף.

נוציא ונעביר לסיר שבו נשאר הרוטב של רצועות העוף ונערבב.

להגיש ולהנות!