ראגו ירקות

תבשיל עשיר, סמיך ומתובל היטב של ירקות. מנה טעימה, יפה, בריאה ומשביעה

DSC_0840למצרכים:

1 בצל גדול קצוץ

2 קישואים חתוכים לקוביות

2 גזרים קלופים חתוכים לקוביות

2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות

1 פלפל צהוב חתוך לקוביות

1/2 חבילת במיה של סנפרוסט (מופשרת)

3 יחידות מנגולד (החלק הלבן והירוק) חתוכים לרצועות

8 שיני שום שלמות

1 קופסת עגבניות מרוסקות (800 גרם)

2 כוסות מים רותחים

1 כף פפריקה מתוקה

1 כפית כורכום

כף שטוחה מלח

1 כפית פלפל שחור

3 כפות שמן זית

להכנה:

1. לחמם בסיר שמן זית. להוסיף את הבצל ולטגן יחד עד שקיפות.

2. להוסיף את הירקות (למעט הבמיה והמנגולד) ולטגן יחד תוך כדי ערבוב. לטגן יחד כ-5 דקות.

3. להוסיף את הבמיה והמנגולד, לערבב ולטגן יחד עוד מס' דקות. להוסיף את התבלינים והעגבניות המרוסקות ולערבב.

4. להוסיף את המים, לערבב הכל יחד ולהביא לרתיחה. לאחר הרתיחה להנמיך את האש ולבשל כ- 50 דקות על אש קטנה. מדי פעם לערבב ולוודא שהירקות לא ידבקו לתחתית הסיר.

5. לא לבשל את הירקות שיהיו רכים מדי, חשוב לשמור על צורתם. כך הם הכי טעימים, יפים וכפיים לאכילה.

בתאבון!

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב