קרקר כוסמין בקלי קלות

קרקרים מכוסמין במגוון תיבולים מגניבים קלים להכנה ומגניבים לנישנוש

Picture_20170526_191845200s

3.5 כוסות קמח כוסמין (אפשר בהחלט גם קמח לבן רגיל או חצי לבן חצי מלא)

1/2 שקית אבקת אפיה

1/2 כוס שמן קוקוס / שמן קנולה / או חצי חצי

1/2 כוס מים

1/2 כפית מלח

תוספות שאתם אוהבים : זעתר/ פפריקה/ טימין/קצח/פסטו ועוד

לעבודה:

לשים את כל הרכיבים יחד עד לקבלת בצק אחיד, במידת הצורך מוסיפים עוד מעט נוזלים.

מרדדים את הבצק על נייר אפיה למלבן אחיד ושטוח  בעובי של כ-2 מ"מ.

מפזרים שומשום ומהדקים אותו לבצק.

בעזרת סכין או גלגלת פיצה חותכים רצועות לרוחב המלבן ואז כל רצועה למלבנים או ריבועים.

אופים כרבע שעה בחום של 180 מעלות.

מצננים ומעבירים לצנצנת סגורה.

מומלץ להגיש בצמוד לגבינות טבעוניות טעימות

בתיאבון

Picture_20170526_192046875s

אשמח שתשתפו את הפוסט הזה עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק 

וגם – בשבועות הקרובים אני מקיימת סדנאות בישול חדשות, מוזמנים להתעדכן בתאריכים ובפרטים נוספים בדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים שאני מעלה גם שם (ויש גם מבצעים ותחרויות).

 

מי שמעוניין שאעדכן אותו על תאריכי הסדנאות שאני מעבירה, או רוצה לארח סדנא בביתו (וליהנות מהנחה משמעותית) מוזמן למלא את הטופס הזה: https://goo.gl/DFc6N1  ואשמח לעדכן אתכם על התאריכים הרלוונטים.

אה – ויש לי גם ערוץ יוטיוב בו אני מדגימה מתכונים ומלמדת איך להכין מנות טעימות בקלי קלות. מוזמנים להירשם  גם שם ולקבל למייל שלכם את הסרטונים החדשים https://goo.gl/jWkxHU

 תודה 🙂

 

Picture_20170526_192046875s Picture_20170526_192244885s