קרקרים מקמח כוסמין ושומשום

קרקרים נפלאים מקמח כוסמין ושומשום, בריאים, קריספיים עם טעם של עוד…

קרקרים 1למצרכים:

600 גרם קמח כוסמין

1 בקבוק בירה לבנה (330 מ"ל)

140 מ"ל שמן זית

120 גרם שומשום

10 גרם מלח (כפית)

להכנה:

1. לשים את כל המצרכים בקערת המיקסר עם וו גיטרה וללוש היטב עד איחוד. הבצק צריך להיות מאוד נוח ונעים לעבודה. אם הוא מעט יבש, ניתן להוסיף מעט מים. אם מדייקים בכמויות – אין צורך.

1

2. להעביר למשטח עבודה מקומח ולרדד למלבן בעובי של 3-4 מ"מ. בעזרת גלגלת משוננת לחתוך לריבועים/מלבנים בגודל שבוחרים (אני אוהבת בגודל של 7 על 5 בערך).

23. בעזרת צובט ליצור 2 צביטות מ-2 הצדדים. אם אין צובטן ניתן לעשות חורים בעזרת מזלג.

3

4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך חצי שעה (חשוב ביותר לשים לב שהם לא נשרפים, לכן לבדוק אותם לפני תום החצי שעה). לצנן ולשים בקופסה אטומה.

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!