קרנץ שוקולד

קרנץ שוקולד. אפשר לסרב לפרוסה של קרנץ שוקולד? כזה שמלא בשוקולד, מלא בניחוח של חמאה ופירורים פריכים מעליו? שיקום זה שיוכל לסרב לקרנץ!

11159482_10205536338222639_3549673077866850449_n

למצרכים:
לבצק:
1 קג קמח
2.5 כפות שמרים יבשים
200 גרם חמאה מומסת
4 ביצים
1 כוס סוכר
כף שטוחה של מלח
כ- 250 סמ״ק חלב
גרידת לימון, וניל (אופציה – לא חובה)
——————
למילוי:
ממרח שוקולד
פירורי ביסקוויט גרוסים דק
——————
לגימור:
ביצה טרופה
פירורי ביסקוויט
——————
להכנה:
1. לשים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה. את החלב להוסיף בסוף באופן הדרגתי. לא חובה לשים את כל הכמות ולחילופין אולי תזדקקו למעט יותר. ללוש את הבצק 5 דקות עד שהוא אחיד, איננו דביק, אלסטי ונעים לעבודה. להניח לתפיחה (עד שהבצק מכפיל את נפחו).
לחלק את הבצק לארבע. לרדד על משטח מקומח, למרוח ממרח שוקולד, לפזר פירורי ביסקוויט ולסגור לרולדה. את הרולדה חותכים באמצע ומסובבים את 2 החלקים שנוצרו כמו בורג, כאשר הצד הפתוח תמיד לכיוון למעלה.

11206472_10205536340022684_7629704665554041832_o

10610692_10205536339822679_5205116889713295889_n

להעביר לתבנית משומנת, למרוח בביצה טרופה, לפזר פירורי ביסקוויט ולהניח להתפחה. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה. אחרי קירור לפזר אבקת סוכר.

מושלללללם (כבר אמרתי?!?!?!) !!!!!

אהבתם את המתכון? עשו לייק :) ואם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!