קרמבל תפוחים ואגס ללא גלוטן

עוגה מנצחת, קלה להכנה חמימה ונעימה והפעם פירורי הבצק מעלה עם קמח ללא גלוטן.

קרמבל תפוחים ואגז ללא גלוטן

חומרים:

6-7 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות

1-2 אגסים קלופים וחתוכים

1 כף קינמון

1/4 כוס סוכר חום

חופן צימוקים כהים למי שאוהב

1 כף חמאה

 

לפירורי הבצק:

 

100 גר' חמאה רכה

כוס וחצי קמח ללא גלוטן

1/2 כוס סוכר חום

 

הכנה:

 

להמיס את החמאה

להוסיף את התפוחים והאגסים ולערבב

להוסיף את הקינמון והסוכר ולערבב

לבשל 15-20 דק עד שהתערובת רכה.

לקרר.

להעביר לתבנית חסית אש.

ציפוי:

 

חמאה ,קמח וסוכר לערבב בעדינות עם שת הידיים וליצור פירורים, אם דביק מידי להוסיף קמח.

לפזר מעל הפירות .

ולתנור 170 מעלות עד שמשחים יפה מעלה.

תיהנו.