בצק השמרים הקפוא נמצא במקפיאים כבר לא מעט זמן ואני מודה שמעולם לא חשבתי לרכוש אותו. בצק השמרים עם חמאה הגיע להתנסות ממעדנות.
פייר ? לפז היה מאוד נוח לעבוד איתו ומהיר. כן, עד היום ז הייתה מכיה את הבצק בבית בקיצ'ן אייד שלנו, ואני יודעת שהרבה פודים לעבוד עם שמרים.
נפתרה הבעיה להם.
קרואסונים בשלושה שלבים נוח ותוצאות אופטימליות
לפתוח את הבצק על משטח העבודה
למרוח ממרח קקאו (יש בכל רשתות השיווק כאלה)
לחתוך ולגלגל
להתפיח על התבנית. לאפות בחום של 180 מעלות כ 30 דקות.
כשהם נאפים יש להכין זיגוג –
להרתיח חצי כוס חלב עם חצי כוס סוכר וכשמוציאים את הקרואסונים מהתנור להרטיב אותם עם נוזל הזיגוג