קציצות חצילים-פסטו אפויות

קציצות קריספיות של חצילים ופסטו, עשירות וטעימות במיוחד נהדרות ביום חם עם יוגורט צונן.

IMG_3861למצרכים:

2 חצילים חתוכים לקוביות קטנות

שמן זית-לפי הצורך

2 ביצים

1 כוס פירורי לחם

1 כוס גבינת פרמזן מגורדת

1.5 כפות פסטו

1 כפית מלח

להכנה:

1. לשים את קוביות החצילים בתבנית ולשמן עם מעט שמן זית (שהקוביות יצופו בשמן לא יותר מזה). לשים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לכחצי שעה או עד שקוביות החצילים יזהיבו. לקרר היטב.

2. בקערה לשים את קוביות החצילים ושאר הרכיבים ולערבב היטב.

3. לרפד תבנית בנייר אפייה וליצור מהעיסה קציצות. לדחוס אותן מעט. ולהניח בתבנית.

4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך חצי שעה.

*** הולך נפלא עם יוגורט קר.

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

IMG_3863

 לב