קציצות אפויות של כרובית ותרד

קציצות משגעות שיכולות בכיף להחליף מנת בשר או להוות תוספת לכל ארוחה. מעבר להיותן בריאות הן לא מטוגנות. טעמן עדין בטעם של עוד..

DSC_0541למצרכים:

1 כרובית קטנה מחולקת לפרחים מבושלת עד ריכוך (לא לבשל יותר מריכוך שלא תתפורר) ומסוננות

1 חבילה של תרד (בקופסת פלסטיק) מבושל במים ומסונן (להכניס למים רותחים ולבשל 5 דקות – לא צריך יותר)

3 ביצים

1 כוס פירורי לחם

2 כפות גדושות מיונז (לא לדאוג – לא מרגישים את טעמו הוא חיוני לאיחוד הרכיבים)

1 כפית גדושה מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס

להכנה:

לקצוץ בעזרת סכין את הכרובית והתרד לחתיכות קטנטנות. לשים בקערה. להוסיף את שאר הרכיבים ולערבב היטב עד איחוד מושלם.

DSC_0536

ליצור צורות של קציצה, לשים על נייר אפייה בתבנית. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך חצי שעה. נפלא!!

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

 לב