קציצות אפויות של חצילים קלויים בטעם ים תיכוני

קציצות אפויות של חצילים קלויים בתוספת נענע, גבינת ריקוטה ופיקורינו, מושלם עם יוגורט קר ביום קיצי וחם

DSC_0597

למצרכים:

1 תוכן חציל קלוי

150 גרם גבינת ריקוטה

חצי חבילת נענע (רק העלים שטופים וקצוצים דק)

1 ביצה

4 כפות שיבולת שועל

3 כפות פירורי לחם

4 כפות גבינת פיקורינו מגורדת/גבינת פרמזן מגורדת

להכנה:

1. לערבב היטב את כל הרכיבים המופיעים לעיל

DSC_0590

2. ליצור צורת קציצות ולהניח בתבנית על גבי נייר אפיה

DSC_05923. לאפות בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות.

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב