שמנמנה אוהבת פיצה? אין ספק. גם בתקופה שבה תזונה נכונה וכושר גופני שולטים בחיי, אני לא יכולה לומר לא לפיצה. אז העמסתי את היורשת והדרמנו לנו לנס ציונה, 5 דקות נסיעה מהבית לבדוק את הבאז סביב מלדיני פיצה בר.
בגיל 40, אחרי קריירה מבטיחה בעולם ההיי טק, החליט תמיר ארמאני לעזוב ולהגשים חלום של שנים ולהתמסר לאהבה שלו לפיצה. במשך תקופה ארוכה ונסיונות רבים בטאבון אבן שהקים בחצר ביתו וטועמים רבים מבני משפחתו ומעגל חבריו, הוא פיתח את בצק הפיצה המושלם שלו. בצק ממחמצת שאור מלא ומתערובת קמחים מלאים איטלקיים, שמוכן על פי כללי ההתפחה הקפדניים הנהוגים באיטליה, 48-72 שעות של התפחה שגורמת לבצק להיות אוורירי במיוחד, הכל בעבודת יד, ולאחר מכן הוא נאפה בתנור אבן איטלקי, ישירות על האבן על פי המסורת.
אחרי התלבטויות רבות מול התפריט המפתה שמורכב מפיצות עבודת יד, פסטות טריות, גבינות איטלקיות משובחות ועוד מאפים מקוריים מאיטליה באיכות גבוהה ומוקפדת עם חומרי גלם מיובאים מארץ המגף, הזמנו שתי פיצות. פיצה קפריצ'וזה על בסיס רוטב עגבניות, מוצרלה מגורדת, ארטישוק אלה רומנה, זיתי קלמטה, פטריות ומחית כמהין ופיצה פולנטה על בסיס רוטב פולנטה (תירס) חלבי, מוצרלה מגורדת, פטריות טריות ומחית כמהין.
לא התאכזבנו. הבצק היה איכותי כמובטח, אוורירי, פריך ורך במידה הנכונה, התוספות היו נדיבות ומפוזרות באופן שווה על הפיצה ביחס מדוייק לבצק. בקיצור פיצה כלבבנו שלא יכולנו להפסיק לאכול ואף על פי זאת, לקינוח לקחנו את הקלצונה הממולא מסקרפונה ונוטלה לסיום מתוק.
המקום משרה אוירה נעימה וחמימה, תמיר הבעלים סופר נחמד ועובדי המקום אדיבים וחייכנים. הקהל נע ממשפחות וילדים, קבוצות חברים ועד זוגות בדייט. במקום מוקרנים בערבים מסויימים אירועי ספורט, בדגש על משחקי כדורגל, אהבתו של תמיר. בכל זאת הפיצה נקראת מלדיני, על שם פאולו מלדיני, שחקנה האגדי של קבוצת מילאן ונבחרת איטליה.
המקום מציע גם אופציות טבעוניות לנמנעים ממוצרים מן החי ופיצות נטולות גלוטן על בסיס בצק שקדים וטפיוקה ואף מקיים ערבים ייעודיים הכוללים מבצעים לאוכלוסיות אלו.
מלדיני פיצה בר, משה לרר 1 נס ציונה ,פארק ארגמן מול המזרקות, 1-700-700-433, שעות הפעילות א'-ה' 12:00-22:00, ו' סגור ושבת 17:00-22:00. כשר ללא תעודה. משלוחים לאיזור נס ציונה והסביבה.