קעריות בצק במילוי קרם תותים – קינוח חגיגי לשנה חדשה

לסופה של השנה ותחילתה של שנה חדשה – קינוח חגיגי ויפה.

בחורה עם מחשב נייד

יש לי ילדים שהם תמצית החיים

ויש לי אהבה גדולה.

יש לי עיניים לראות כל יום את השמש

ויש לי רגליים לקפוץ בשלוליות.

יש לי שפתיים לחייך אל סביבתי

ויש לי ידיים כדי לתת להם ככל יכולתי.

על כל אלה ועוד אומרת תודה ומאחלת שיהיה לי אותם גם בשנה הבאה.

קעריות מעלי סיגר ממולאות בקרם תותים – קינוח חגיגי ויפה לשנה החדשה.

5 עלי סיגר (הכמות היא לפי הסועדים. מכל עלה סיגר מכינים 2 קעריות)

2 כפות שמן

2 כפות דבש

1/2 ק"ג תותים

1 שמנת מתוקה

2 כפות פודינג וניל

נחמם תנור ל180 מעלות.

נחתוך כל עלה סיגר לחצי. כל חצי עלה נקפל לחצי ונרפד איתו תבנית מאפינס (אני הכנתי בתבניות מאפינס חד פעמיות מאלומניום)

נערבב בכוס שמן ודבש ובעזרת מברשת נבריש את עלה הסיגר.

נאפה כ-20 דק' עד שהעלים זהובים בקצוות.

בינתיים נכין קרם תותים.

במעבד מזון או בבלנדר מוט נרסק כחצי ק"ג תותים (כמובן נשאיר כמה שלמים לקישוט) למחית לא דלילה אלא עם מעט גושי תות.

במיקסר,נקציף שמנת מתוקה עם פודינג לקצף יציב.

נוסיף את מחית התותים ונערבב.

בעזרת שקית זילוף נמלא כל קערית בצק בקרם תות ונקשט בפרוסות תותים.

שתהא לכולנו שנה נפלאה. שנה עם חיוכים,נתינה,פרגון ואהבה.