קניידלך
אוקי,
אז לכבוד פסח, לבקשת הקהל, ואחרי מחשבות רבות,
החלטתי שאני מוכנה לשחרר את המתכון הסודי של המשפחה שלי לקניידלך
אז קבלו אותו
המתכון הסודי של משפחת אלברט.
חומרים:
2 כוסות קמח מצה
2 כוסות מים רותחים
כפית אבקת מרק עוף
כפית מלח
פלפל לבן
3 ביצים
4 כפות שמן
אופן ההכנה :
1. מערבבים את הקמח מצה עם מלח ופלפל לבן.
2. ממיסים את אבקת המרק באחת מכוסות המים הרותחים.
3. שופכים את 2 הכוסות של המים הרותחים על קמח המצה.
4. מערבבים עד לספיגה מוחלטת של המים בקמח מצה.
5. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים היטב.
6. לאחר ערבוב כל הביצים, מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
7. נותנים לתערובת לנוח כ – 20 דקות.
8. יוצרים כדורים בגודל שרוצים (אני אוהבת קטנים).
9. מרתיחים סיר עם מים רותחים עם מלח.
10.לאחר רתיחת המים, מכניסים את הקניידלך.
11.נותנים למים לרתוח שוב.
12.לאחר הרתיחה ממשיכים לבשל עוד כרבע שעה.
13.מוציאים אחד חותכים, אם האמצע מבושל, אזי הם מוכנים.
14.מסננים.
15. ואוכלים
בתיאבון
שלכם
איבי
www.evy.co.il
קניידלך

איך הייתה הכתבה?
אוהב0
עצוב0
שמח0
עייף0
כועס0
מת0
קורץ0