כמו שהכרתם אני אוהבת אוכל עם טוויסט שלי אז לקחתי את הקניידל המסורתי והוא עבר אצלי שינוי.
קבלו אותם מטוגנים ופריכים ואם מניחים במרק יופיעו כמה מרקמים בפה .הטעם הנימוח של המרק וטעמם הקריספי והפריך של הכדורונים
שמובילים לחוויה אחרת.
אז קבלו את הקניידלך המטוגנים למרק
צריך-
כוס קמח מצה
כוס פתיתי תפוחי אדמה(פירה ללא תיבול – יש בכל סופר של חברות שונות)
כף בצל מיובש שיש בכל חנות תבלינים,
2 בצלים ירוקים קצוצים
חצי כפית פלפל שחור
כוס וחצי מים
2 ביצים
שקית אבקת אפיה
1 כפית מלח
שמן לטיגון .
מכינים בלילה מהרכיבים .משהים לספיגת הנוזלים לפחות שעה בקירור .
מכינים כדורים קטנים בגודל אגוז .
מחממים שמן עמוק בסיר קטן (כך לא מבזבזים שמן מיותר
מטגנים את הכדורונים שתופחים בשמן להזהבה .
ניתן לגוון בכל ירק שאוהבים -פטרוזיליה ,כוסברה ושמיר .
מגישים חם בצלחות וכל סועד מניח במרק שלו .