קניידלך מטוגנים

 

קניידלך מטוגנים

כמו שהכרתם אני אוהבת אוכל עם טוויסט שלי אז לקחתי את הקניידל המסורתי והוא עבר אצלי שינוי.

קבלו אותם מטוגנים ופריכים ואם מניחים במרק יופיעו כמה מרקמים בפה .הטעם הנימוח של המרק וטעמם הקריספי והפריך של הכדורונים

שמובילים לחוויה אחרת.

אז קבלו את הקניידלך המטוגנים למרק

צריך-
כוס קמח מצה
כוס פתיתי תפוחי אדמה(פירה ללא תיבול – יש בכל סופר של חברות שונות)
כף בצל מיובש שיש בכל חנות תבלינים,

2 בצלים ירוקים קצוצים

חצי כפית פלפל שחור
כוס וחצי מים
2 ביצים
שקית אבקת אפיה
1 כפית מלח
שמן לטיגון .
מכינים בלילה מהרכיבים .משהים לספיגת הנוזלים לפחות שעה בקירור .
מכינים כדורים קטנים בגודל אגוז .
מחממים שמן עמוק בסיר קטן (כך לא מבזבזים שמן מיותר
מטגנים את הכדורונים שתופחים בשמן להזהבה .

ניתן לגוון בכל ירק שאוהבים -פטרוזיליה ,כוסברה ושמיר .

מגישים חם בצלחות וכל סועד מניח במרק שלו .

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.