קנו לעצמכן מתנה לחג (וגם לאמא)

הלכתי לבחור מתנה לחג בסניף סופר-פארם המקומי

שוב מתקרב החג…אז מה קונים

תשמעו סיפור: אמא שלי היא מאלו שתמיד אומרים "אני לא צריכה כלום".

לא רק שזו התשובה הקבועה שלה כששואלים אותה מה לקנות לה, בחג הקודם היא הגדילה לעשות והתקשרה לכל אחד ואחד והזכירה שהיא מבקשת לא לקנות לה מתנות כי היא לא צריכה כלום.

אז מה עושים בכל זאת? מה קונים לה?

שנים ארוכות נהגנו ככל משפחה מורחבת ואוהבת וקנינו לה כל מיני דברים לבית או בשמים וקרמים, תמיד עם פתק החלפה.

גם כשהיא לא ממש אהבה היא לא אמרה כלום.

לפני יומיים האחיינית שלי שאלה אותה מה לקנות לה ולאמא הייתה ישר תשובה מוכנה:

"את, חמודה, עדיין בגיל שאת לא צריכה לקנות מתנות לאף אחד, בטח לא לי. את בגיל שרק מקבלים בו מתנות".

מצאנו פתרון!

השנה החלטתי לעשות מעשה: לקחתי את אמא יחד איתי לבחור לה מתנה! זה קלללל…

למה זה כל כך קל? כי בסופר-פארם יש הכל (כמעט), ולפני החגים המבצעים שווים, ובעיקר זה קל כי הסניף הספציפי הזה ממוקם בערך 2 דקות נסיעת-קלנועית מהבית שלה.

אני יודעת שאמא אוהבת להתאפר אבל הכי היא שונאת כשצריך לחדש את האודם כל דקה וחצי. ותכלס היא צודקת. גם אני לא סובלת את האודמים האלו שיורדים מבלי ששתית אפילו חצי כוס קפה.

הבאתי איתי מארצות-הברית את טרנד האודמים העמידים ואמא שלי ישר התלהבה. נכון שכאן בארץ אין את כל המבחר שיש בחו”ל אבל לאחרונה חזרו למדפים המוצרים של מקס פקטור. האודם הזה הצליח להפתיע גם אותי. עמיד מבלי לייבש את השפתיים ומבלי לקרוע את הכיס.
[youtube GsJkdut0IpU]
אז עכשיו תשאלו:
למה בעצם לקחתי את אמא איתי כדי לבחור לה מתנה, אם ידעתי מראש בדיוק מה היא תרצה שאקנה לה? כדי שתבחר לעצמה את הגוון המתאים לה בדיוק. כי את זה, אפילו אני לא יודעת לעשות.
הנה הבחירה של אמא
20170912_202442
 
חג שמח ושנה טובה לכולן!