קמפניה המסעדה הכשרה והמופלאה- השקת תפריט החורף

רבע ממוצאי הינו מטורקיה.אבי סבתי מצד אמא היה טורקי וגורש עם משפחתו לבולגריה שם הכיר את אשתו ומשם יש לנו נגיעה לאוכל טורקי איכותי שהשפיע על השף אריק וואקיל וגרם לעונג . סעו איתי לטעימות .

הייתי מוכנה שתפריט כזה יהא זמין לי לא רק בחורף.
מה לי ולכשרות תשאלו?לא קונים
כשהוזמנתי להשקתו של התפריט לחורף זה גם אני חשבתי כך אבל כנראה שבאמת מה שצריך קורה ומה שקרה זה שדעתי השתנתה מין הקצה לקצה והבנתי שניתן להנות עם מנות כאלו שהשף אריק וואקיל תכנן וטעמתי מהן .
דרלינג ואני יצאנו למסעדה ספקנים אמה מה הספק נעלם והטעם נותר על לשוננו שתדעו .
הכשרות המחמירה היא של הרב מחפוד ששוכנע כי הבקר שגדל ברמת הגולן הינו מובחר ועומד בדרישות הדת ומאז הוא חתום ואין בעיית כשרות יותר.
משפחת קדוש בעלי המסעדה הקיימת שנים רבות החל מהאב,משם למנהל המקום איציק ולשפית הקינוחים עדן האחות הקטנה דאגו למקום מרווח,רומנטי ,נקי ומתוכנן היטב והביאו למקום את השף המוכשר אריק וואקיל שהאכיל פיות סלבס מרובים וכן שועי עולם .
מראה המסעדה
מראה 2
הוא נוטה לתפריט בסגנון טורקי שכן סבתו משם .
על הקינוחים מופקדת עדן ואפילו את גלידת הפרווה מייצים עבודה בן אנג ג'ריס והיא טעימה להחריד .
כדי שתבינו על מה אני מדברת צילךמתי עבורכם מנות הדגל שדגמתי ואין טוב ממראה עין .
נתחיל בראשונות
קרפציו בקר
קרפצ'יו בקר טרי ואיכותי בלווית פירות ובלסמי עדין
אחת המנות הטעימות שדגמתי באחרונה .
המנה שבאה מיד אחרי היא פטה כבד עננים מוגשת עם קרח יבש בצידה
טוסטונים קטנים צורפו לכיף .
פאטה ענניםעננים
וכעת הגיע לחם מיוחד וחם -לחם שטוח פציח מבחוץ ורך מבפנים ולצידו ממרח שעועית עדין בשמן זית
אינני מאלו שצורחות אבל נתתי כמה המהומים על הטעימי הזה .
ממרח שעועית
המנה הבאה לימדה אותי ורסיה חדשה לסלט חצילים כי תובלה בכמון וכנראה שחציל אוהב זאת אחרת איך המנה טעימה כל כך.
חצילים בטעם כמון
והגיע סלק חמצמץ מתובל היטב ועליו נזרו צנוברים
סלק חמצמץ
סלט טבולה מיוחד מתקתק ולצידו סורבה לימון שצריך לגרוף בכף יחד ולהבין היכן גנעדן נמצא.
סלט בורגול וירוקים עם סורבה לימון
המנות זורמות ואיתן ההנאה
סיגרים ממולאי כבד עוף ורטבים מצויינים לטבילה
סיגרים בכבד עוף ורטבים
סו ביורק – מאפה בצק מיוחד מבושל במים
סו בורק שלם
סו בורק חצוי
ואז או אז החלה חגגת בשרים בכל מיני צורות בישול והגשה .
אריק חותך בשר
אריק חותך בשר 1
אריק חותך בשר 2
אריק מגיש בשר עם שופ קונפי מיוחד
פריים ריב 2
פריים ריב חתוך
מנת הריזוטו המושלמת שהגיעה עם הבשריפ הנימוחים פשוט נמסה בפה מטעם מופלא ותיבול עדין ומיוחד.
ריזוט פטריות ובשר לבלוג
וכעת הובאו נתחים על עצמותיהם ואריק פירק מולינו תיבל והגיש . שתדעו שעליתי השמיימה וחזרתי
בשר עם עצם
בשר עם עצם 1
בשר שפורק מעצמותיו
הגיע גם מאפה שעליו חציל שרוף,בשר מפורק וירקות עם טחינה מעל -הפידה המפורסם
פידה
הגיע זמן קינוח ועדן קדוש הכינה לנו נפלאות .רוצים לראות?
סיגרים ממולאי חלווי ושוקולד
סיגרים עם חלווה ושוקולד
וגם בקלאווה טורקית ששונה מהרגיל בהיותה עליפ עלים לחים ועם גלידה פרווה מעולה
בקלווה טורקית
בקלווה טורקית 1
את כל זה שטפנו עם משקרות קלים ויין טוב שזרם לכוסות
אולי בשל כך הסכים אריק לתרום לי מתכון עבורכם
כדאי ורצוי להקשיב לו ולעבוד לפי ההוראות כי יוצא עילוי של דבר .
מתכון אסאדו החומרים
מתכון אסאדו
את המנה הבאה אפילו לא חלמתי לקבל ולדגום המבורגר כזה מיוחד שהלחמניה שלו אודתה ונטבלה בשומן האסאדן ואחר נמרחו בה רטבים מעולים

המסעדה כשרה למהדרין בכשרות מהודרת של הרב מחפוד ולכן לא פתוחה גם בשבת
קמפניה
קדאים מכירים? יוםי פה יש אחת מעולה

כדאי ומומלץ לבקר שם.

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.