קממבר צלוי בציפוי תבלינים

אוהבים גבינת קממבר ורוצים לשדרג את הטעם המוכר? "חוות דרך התבלינים" בשיתוף עם השפית נילי כהן מינץ' מציגים מתכון לקממבר צלוי בציפוי תבלינים – קל להכנה, נימוח ועשיר בטעמים.

מתכון לקממבר צלוי של חוות דרך התבלינים. צילום הדס ניצן (2)

מצרכים:

גבינת קממבר שלמה

3 כפות שמן זית

2 כפות דבש

3 ענפי טימין

1 כפית פלפל ורוד/שחור

2 כפות אגוזי מלך גרוסים

 

אופן ההכנה:

·         מחממים תנור ל-180 מעלות.

·         מניחים את הקממבר על נייר אפייה.

·         חורצים חריצים קטנים בגבינה.

·         יוצקים שמן זית ומפזרים את הטימין ופלפל ורוד/שחור.

·         עוטפים את הקממבר בנייר האפייה ומכניסים לתנור למשך 5-8 דקות.

·         מוציאים מהתנור, פותחים את נייר האפייה ויוצקים מעל את הדבש והאגוזים.

בתיאבון!

המתכון באדיבות "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית בשיתוף השפית נילי כהן מינץ'