מצרכים:
גבינת קממבר שלמה
3 כפות שמן זית
2 כפות דבש
3 ענפי טימין
1 כפית פלפל ורוד/שחור
2 כפות אגוזי מלך גרוסים
אופן ההכנה:
· מחממים תנור ל-180 מעלות.
· מניחים את הקממבר על נייר אפייה.
· חורצים חריצים קטנים בגבינה.
· יוצקים שמן זית ומפזרים את הטימין ופלפל ורוד/שחור.
· עוטפים את הקממבר בנייר האפייה ומכניסים לתנור למשך 5-8 דקות.
· מוציאים מהתנור, פותחים את נייר האפייה ויוצקים מעל את הדבש והאגוזים.
בתיאבון!
המתכון באדיבות "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית בשיתוף השפית נילי כהן מינץ'
השאירי תשובה