קיש חצילים ים תיכוני

צעד אחרי צעד, עם מתכון מצולם מהמטבח הפרטי שלי, אני מלמדת אתכם, איך להכין קיש חצילים קל שבקלים. הכנסו לסרטון ותכינו יחד איתי קיש חצילים מושששששלם! ו…אל תשכחו לעקוב אחריי גם בערוץ היוטיוב שלי. יהיה פאן פאן פאן – מבטיחה!

 

קיש חצילים ים תיכוני

למתכון:
300 גרם קמח
200 גרם חמאה
1 ביצה
חצי כפית מלח

למלית:
2 חצילים פרוסים, מרוחים בשמן זית וקלויים עד הזהבה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות
1/2 פלפל אדום חתוך לרצועות
50 גרם גבינה מלוחה חתוכה לקוביות

לבלילה:
3 ביצים שלמות
1 קופסה שמנת לבישול
1/2 כוס חלב
2 כפות קמח
מלח – לפי הטעם

למתכון המצולם בערוץ היוטיוב שלי: