6 קישואים בלאדי קטנים פרוסים לארבע לאורך
צרור עלי תרד (רק העלים) שטופים ונקיים
1 ספל פתיתים פלוס – פתיתים ממחיטה מלאה
3 שיני שום פרוסים
6 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס
לרוטב:
1 כוס יוגורט (רצוי בופאלו)
צרור שמיר קצוץ
שמן זית
להכנה:
1. לבשל את הפתיתים לפי הוראות ההכנה. (1 ספל פתיתים עם 1 ורבע כוסות מים וכפית מלח).
2. לחמם שמן זית במחבת. להוסיף את הקישואים ולהקפיץ אותם עד הזהבה. להוסיף את השום ולטגן יחד תוך עדי ערבוב עוד דקה.
3. להוסיף את עלי התרד ולערבב. להקפיץ יחד עד שהתרד יהיה נבול לגמרי. להוסיף מלח ופלפל שחור גרוס.
4. להוסיף את הפתיתים המוכנים למחבת לערבב יחד ולהקפיץ עוד 2-3 דקות.
5. בקערה, לערבב את היוגורט והשמיר, להוסיף מעט מלח.
6. להגשה: לשים בצלחת עמוקה פתיתים עם קישואים ותרד. לפזר מסביב יוגורט ועליו זרזיף שמן זית.
לאכול חם וליהנות מהרעננות, מהטעמים ובעיקר מאיכות המנה. התיאבון 🙂
אהבתם את המתכון? כבדו בלייק אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!