קינוח מנגו בשכבות משגע של Sweetpetite
אני מודה, יש לי פחד קל מאפיה: הכל צריך להיות מדוד ומדוייק ואני אוהבת לבשל לפי החשק ומצב הרוח, זורקת דברים לסיר, טועמת, מוסיפה תיבול, מאלתרת ומשנה – בקיצור: לא ממש הטיפוס לאפייה.
לכן, כשאני פוגשת אנשים כמו דניאל, שיודעים לאפות או להכין קינוחים אני מתלהבת (ובצדק) מהדיוק, העדינות, הניראות הנהדרת והצבעוניות ובלב, קצת מקנאה.
איך הייתה הכתבה?
אוהב0
עצוב0
שמח0
עייף0
כועס0
מת0
קורץ0