קינוח גבינה בציפוי ג'לי תותים ובננות בצלוחיות אישיות

קינוח יום העצמאות

כשיינו ילדים  סבתא שלי נהגה להכין לנו קינוחים אישיים כי היא טענה שילדים אוהבים שלא נוגעים להם בצלחת…

האמת? היא צדקה ועד היום כילדה גדולה מאוד וכבר סבתא אני שונאת שנוגעים בצלחתי .

באחד הימים החמים לאחרונה בא לי משהו קר לקינוח והיות שזהו קינוח קליל ושקל להכינו זה מה שעשיתי והכנתי.

תהנו איתי

צריך-

מיכל גבינה לבנה קטן של טרה 5 אחוז – אנחנו אוהבים את טרה מפני שהיא סמיכה אבל אפשר של אחת מהחברות.

-חצי מיכל שמנת מתוקה

ומיכל שמנת חמוצה-

6 כפיות גדושות אינסטנט פודינג וניל

מקציפים יחד וממלאים המיכלים עד חציים זה מספיק ל 4 מנות יפות .

מכינים ג'לי בטעם פטל  או תות ועד שיצטנן מעט פורסים תותים ובננה.

מסדרים מעל קרם הגבינה.

ממלאים ג'לי שהצטנן מעט לטמפרטורת החדר מעל הקרם שהצטנן קודם לכן.

מציפים את הפירות בג'לי ומקשטים בפרוסת בננה מעל מקררים היטב .

ניתן להכין מראש וזה מחזיק יומיים לפחות מכוסה היטב במכסה,או אם מגישים בכוסות זכוכית יש לעטוף בניילון נצמד.

תהנו מכל כפית .

 

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.