קינוח אישי – "תפוח בדבש" עם קרם גבינה

בחורה עם מחשב נייד

קינוחים אישיים הפכו לטרנד לוהט במטבחים. אצלי הקינוחים האישיים עדיפים על פרוסת עוגה מכיוון שהגודל כן קובע ! אם  תקחו  פרוסת עוגה  ותנסו לדחוס אותה לכוסית הקינוח האישיות לא תצליחו. לכן הקינוח האישי טוב נעים ומספק את התשוקה למתוק.

11913081_10153219705517737_1593036914_n

 

לקלוף שישה תפוחי גראנד סמית ולחתוך אותם לריבועים קטנים
להמיס במחבת כוס סוכר עד שזה מתקרמל  -מקבל צבע חום בהיר והסוכר כולו נמס לשים לב שזה לא נשרף כי אז זה מריר 
מוסיפים  80 גרם חמאה  
כשהחמאה נמסה להוסיף את התפוחים לערבב לתת להם להגיר נוזלים ולהתבשל. מוכנים כשהתפוחים רכים.

להסיר מהאש, לחלק לכוסות ולקרר.

לקרם גבינה זה 
250 גרם גבינה 5%
שמנת חמוצה אחת 
פודינג וניל 
שמנת מתוקה אחת 
2 כפות סוכר

להקציף הכל יחד.
כשהתפוחים קרים להוסיף  את הגבינה  
לפורר לוטוס 
למקרר 3 שעות עד שהקרם גבינה מתייצב

בתיאבון 🙂