באחת השבתות האחרונות הייתי מוזמנת לארוחה חגיגית, באחד מבתי הכנסת בצפון תל אביב, לחגיגת בר מצווה משפחתית. אחרי זריקת הסוכריות המסורתית, התיישבו האורחים הנרגשים לארוחה באולם המרכזי, אשר הפך להיות אולם ארועים מפואר, ומסביב עמדות אוכל עשיר ומגוון, ברמה של מסעדת יוקרה.
האיש שעל החגיגה הקולינרית הזו הוא אורי נכט, הבעלים של "קייטרינג אורי", בן 27 בלבד יליד תל אביב, שהאהבה לעולם הקולינרי טבועה בו מאז היותו בתיכון. ניסיון רב הצליח לצבור מעבודתו בחברות קייטרינג, לצד לימודים בתדמור וגם לא מעט השתלמויות בקורסים שונים בתחום. אורי חי את התחום 24/7, אוהב להתחדש בכלים נאים וציוד מתקדם, ומשקיע בעיצוב הארועים לא פחות ממה שהוא משקיע בפיתוח התפריטים.
"קייטרינג אורי" שהינו כשר, פונה לקהל חילוני ודתי כאחד, עם קשת רחבה של תפריטים, חלבי ובשרי כאחד, המתעדכנים לפי רצון הלקוח. התמחותו היא באירועים של בריתות, חגיגות בר מצווה, שבתות חתן, אירוסין, חתונות, כמו גם אירועים עסקיים, קבלות פנים, מסיבות פרטיות ועוד, וזאת לצד הפקה ואירגון אירועים בבתי הכנסת בערים השונות, אם בשבת או באמצע השבוע, ובמיוחד בגוש דן.
אם תחליטו לכלול בארוע שלכם "בר קבלת פנים", הוא כולל בין היתר אפשרות לבחירה בין בר טאבון פרונטלי, בר אנטיפסטי, בר פיש & צ'יפס, בר כנפיים, בר קבבונים, בר מוקפצים, בר לחמניות באן, בר מקסיקני, בר איטלקי, בר פסטות, עמדת דים-סאם ועמדת סושי.
תפריט של ארוחה בשרית כולל בין היתר: קוגל איטריות, קוגל תפוח אדמה, חמין בשרי עשיר, קרפעלך במילוי תפוח אדמה ובצל מטוגן, אורז השף מבושל בציר בקר, נגיעות בטטה, קרישה ושבבי פקאן מסוכר, קשתות תפוחי אדמה בשמן זית ורוזמרין, תרמילי שעועית ירוקה מוקפץ בגרידת לימון ושבבי בוטנים קלויים ועגבניות מיובשות, איטריות נודלס וירקות מוקפצות ברוטב אסייתי. במנות החמות תמצאו סטייק פרגית במרינדה ים-תיכונית במשרה דיז'ון וסילן, אסדו עגל במרינדת ברביקיו, סילן ושטה, ספריבס בקר בגריל פחמים בציר בקר, עשבי תיבול, ירקות שורש בזיגוג הדרים וסילאן, קדירת בקר גולש בירקות שורש, טימין ויין אדום, פופיט במילוי בשר ופירות יבשים ועוד.
ואם בחרתם בתפריט של בראנץ' חלבי, הוא כולל בין היתר: בר סלטים עשיר, בר לחמים הכולל מבחר לחמי מחמצת טריים, פרנות מרוקאיות ,פלוטים ועוד, פלטת דגים מעושנים הכוללת מקרל פרוס, פילה מקרוסקה, טונה מעושנת, נסיכת הנילוס מעושנת, סלמון מעושן, מטיאס הולנדי, הרינג כבוש מוגש לצד קרקרים מטובלים, ודג סלמון שלם מעושן בגריל. בין המנות החמות תמצאו פילה דג סלמון צרוב ברוטב סויה מתובלת ולמון גראס, פילה סלמון ברוטב צי'לי מתוק עשבי תיבול וירקות, פילה אמנון בקרם עגבניות שרי ושקדים, פילה דג בס צרוב ברוטב יין לבן, סלסה ועשבי תיבול טריים.
"קייטרינג אורי", נייד: 054-8049014
פייסבוק: אורי שירותי קייטרינג